18 års fødselsdag - sådan kan den fejres

18 års fødselsdag – sådan kan den fejres

 

Hvordan kan man arrangere en 18 års fødselsdag? Det er der mange ideer til, men du skal først overveje, om der skal holdes fest og hvem der betaler – dig, mor eller far?

Om det skal være en rigtig fest, eller du har andre forslag til din fødselsdag. Læs videre på siden og bliv inspireret til din 18 års fødselsdag.

Fødselsdagsmuligheder – 18 års fødselsdag

 • 18 års fødselsdag som surprise party
  Det sjove ved en surprise party er, at fødselaren ikke aner der er planlagt en fest. Man kan derfor ikke afholde sin egen surprise party, men man kan afholde et surprise party for fx sit barn, sin kæreste eller sin bedste ven.
 • Det kræver en masse planlægning og overvejelser, inden man vælger denne løsning. Men fødselaren vil helt klart blive overasket og glad ved at andre tænker på ham eller hende. Det væsentlige er at gæsterne skal inviteres inden og på forhånd vide hvor festen bliver afholdt.
 • Endvidere skal de vide om der serveres mad og hvad festen ellers skal bestå af. Det kan være man bare laver en surprise middag sammen med familien og de tætteste venner. Uanset hvad, så bliver fødselaren glad og overrasket!
 • Tur i en Ferrari
  Det kan også være en god og sjov gave til en attenårig at give ham en tur i fx en Ferrari. Det kan være en tur rundt i byen eller til et sted, hvor der kan nydes et eller andet. Bilen kan også være en Limousine eller en Hummer. Det er lige meget, bare bilen er gejlet op og udtrykker eksklusivitet, så gaven føles spændende og interessant.
 • Tandemspring eller faldskærmsudspring – den En mulighed ved en 18 års fødselsdag er et tandem faldskærmsudspring.perfekte 18 års fødselsdagsgave
  Er vedkommende ikke til fest og ballade kan en tur i faldskærm, enten solo eller tandemspring være en uforglemmelig oplevelse. Det bliver mere og mere moderne at give oplevelser i gave. Derfor kan det være en anderledes del af en 18 års fødselsdag at blive taget med ud og falde frit i en faldskærm.
 • Action Park eller sommerland
  At lege er altid sjovt, og selvom fødselaren bliver 18 år, kan han eller hun også stadig lege. I en Action Park kan der leges voksenlege som fx paintball og køre i gokart. Det kommer selvfølgelig an på den park man vælger. Der er også fuld af action i landets sommerparker. Især de to største, kan være et godt forum at fejre en fødselsdag i, hvis man ikke vil holde en fest. Familie og venner kan deltage og alle kan være med. En sjov og anderledes måde at fejre en 18 års fødselsdag på.

Afstem forventninger inden du kaster dig ud i planlægning af en andens 18 års fødselsdag. Især alderen omkring de 18 kan være særlig omtålelig, da det er en ung alder.

Det er heller ikke alle 18 årige der vil fejre den store dag, på lige vis som dig. Hør hvilke forventninger den 18 årige har. En 18 års fødselsdag kan altså fejres på mange måder.

Det er blot op til dig, at finde frem til hvad der skal ske, eller om det overhovedet er dit bord!

Hvis du overvejer at holde en oplevelses-fødselsdag, så find flere ideer til dette her: