De populære Lilly konfirmationskjoler

De populære Lilly konfirmationskjoler

 

Lilly er et firma, der opstod i 1946 i en tid, hvor der var rationeringer på alt. Derfor syede de alt det stof om, de kunne få fat i – lige fra gammelt tøj til gardiner og sofabetræk. Et af resultaterne blev de eftertragtede Lilly konfirmationskjoler.

I dag laver Lilly begivenhedstøj til både mænd og kvinder. Man specialiserer sig i særdeleshed i brudekjoler, men smukke konfirmationskjoler er også at finde i deres sortiment. De kommer med en ny spændende kollektion af Lilly konfirmationskjoler hvert år og den findes naturligvis i alle deres butikker.

Ud over kjoler sælger man også jakker, sko og tilbehør i form af både armbånd, pandebånd og halskæder. Alene i denne ene butikskæde er det altså muligt at fremskaffe den helt perfekte kombination af tøj til den store dag. Konfirmandinden kommer med sikkerhed til at føle sig som en prinsesse.

Her kan man finde Lilly konfirmationskjoler

Lilly har syv butikker af samme navn rundt om i landet. Henholdsvis i København, Odense, Aabenraa, Vejle, Holstebro, Århus og Aalborg – af samme grund burde det være muligt at finde en butik ikke så langt fra, hvor du bor.

Lilly konfirmationskjoler sælges dog ikke kun i deres egne butikker, men også i andre forretninger.

Her går jagten på den perfekte konfirmationskjole ind

Priser på de flotte Lilly konfirmationskjoler

Det er meget forskelligt, hvor meget folk finder det fornuftigt sammenlagt at spendere på konfirmationen – ikke mindst hvor meget folk finder rimeligt at bruge på et sæt tøj, der sandsynligvis kun bruges denne ene dag.

Lilly konfirmationskjoler ligger i prisklassen 1100 – 3000 kr. Derudover kommer der accessories som sko, bånd, pynt, taske m.v.

Hvis du leder lidt rundt om på nettet, kan du også være heldig at finde dem brugt, eksempelvis på Gul og Gratis, Marketplace eller Den Blå Avis, hvor kjolen sælges for langt under halv pris.

Du skal selvfølgelig være sikker på, at du kan passe den og kunne indfinde dig med, at det ikke er en kjole fra den nyeste kollektion.

Accessories til Lilly konfirmationskjoler

Lilly fremstiller en række tilbehør til sine konfirmationskjoler. Der er små pelsjakker, sjal, diademer, forskellige smykker, tyl, hårpynt, tasker og sko m.m.m. Se videre på deres hjemmeside: lilly.dk

Kig lige med her også

Konfirmationskjoler med blonder

Blonder er og bliver et evigt hit på konfirmationskjoler. Det er ligesom at foråret og den spirrende ungdom symboliseres af disse blondede kjoler.

Find pæne blondekjoler her:

Find i øvrigt et udvalg af nedsatte blondekjoler fra Lilly her.

Lilly Strøget

I Lillys butik på Strøget i København får du konfirmationskjoler for alle pengene. Du kan med stor fordel booke en tid, så du er sikker på, at der bliver sat den nødvendige tid af til dig. Du skal jo helst være sikker på at træffe det helt rette valg før din konfirmationsfest.

Nu ved du meget mere om Lilly konfirmationskjoler. Læs meget mere om konfirmation her på siden.