Dygtige tryllekunstnere ved, at de er nødt til at have et fantastisk trylleshow

Dygtige tryllekunstnere ved, at de er nødt til at have et fantastisk trylleshow for at slå igennem

Der er en grund til, at navne som Copperfield og Houdini har skrevet sig ind i verdenshistorien. Længere nede kan du læse om et par tryllelegender af format, men du behøver ikke stile efter verdens bedste tryllekunstner for at få underholdning i verdensklasse.

Du kan være sikker på at få 100 procent rendyrket underholdning for pengene, hvis du hyrer tryllekunstnere her til dit næste festlige arrangement. Et trylleshow kræver både finesse og indlevelse, og vores tryllekunstnere har begge dele til overmål.

Velvalgt underholdning kan løfte din fest til helt nye højder. Der er ikke noget, der ryster folk sammen og får stemningen i top som fælles oplevelser – og hvad kunne være bedre end en dygtig tryllekunstner til at sætte gang i festen med et par tricks? Et vellykket trylleshow kan få smilet frem hos selv den mest garvede skeptiker!

Her finder du tryllekunstnere for enhver smag. Mange tryllekunstnere har specialiseret sig i en bestemt form for underholdning, eller de har profileret sig ved at give deres trylleshow et personligt islæt.

Nogle tryllekunstnere laver måske en blanding af stand-up og trylleri, mens andre kombinerer trylleri med sang, dans eller gøgleri. Andre igen er eksperter i korttricks, ballondyr, forsvindingsnumre eller noget helt andet. Uanset hvad du er til, skal du nok finde det her på siden.

Kendte tryllekunstnere

Ligesom i alle andre brancher er der også nogle notabiliteter inden for magiens verden. Her kan du læse om et par stykker af dem, der har tryllebundet verden med det ene fantastiske trylleshow efter det andet – men du skal nok ikke regne med, at du kan score dem til gæstelisten til din næste fest!

David Copperfield

Den berømte illusionist og tryllekunstner fra USA bliver af mange betegnet som verdens bedste inden for sit felt.

Han har blandt andet fået Frihedsgudinden i New York til at forsvinde, ligesom han har præsteret at gå tværs igennem Den Kinesiske Mur.

Han har desuden datet supermodellen Claudia Schiffer, hvilket af mange nok vil betragtes som et magisk foretagende i sig selv, ligesom han har opnået at få sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Hans trylleshows trækker fulde huse verden over, og han har også besøgt Danmark et par gange.

David Copperfield er født i 1956, og hans rigtige navn er David Seth Kotkin. Hans kunstnernavn, “David Copperfield”, er i virkeligheden titlen på en bog af Charles Dickens fra 1850.

Harry Houdini

De fleste har hørt om den fabelagtige udbryderkonge Houdini. Det magiske mirakel så dagens lys for første gang i 1874 i Ungarn, og som fireårig immigrerede han med sine forældre til USA.

Oprindeligt hed han Ehrich Weiss, men han ændrede sit navn til Harry Houdini som en hyldest til sit store forbillede, den franske tryllekunstner Jean Eugène Robert-Houdin.

Blandt nogle af Houdinis mest berømte tricks er adskillige udbrydernumre. Han har eksempelvis overlevet indespærring i aflåste vandtanke, ophængning i spændetrøjer, der dinglede fra høje kraner, samt at blive begravet levende. Da han blev begravet for alvor, skete det som 52-årig som følge af en sprængt blindtarm.

Det er nok ikke lige noget, man skal prøve derhjemme!

Trylleshow for alle pengene

Har du ikke fået nok trylleri? Få inspiration til at starte dit eget personlige trylleshow eller læs mere om, hvor tryllekunstnere egentlig mødes, på disse magiske undersider: