Vores eventbureau blev startet i 2019, men vi har mange års erfaring med at holde og planlægge fantastiske fester for alle slags kunder.

Vores erfaringer

Indehaver, Henrik Bruhn, har nemlig erfaring som eventbureau. Han har haft med arrangementer at gøre i over 20 år. Navnet Henrik Bruhn kender du muligvis, da han er gammel komiker og tryllekunster, hvilket er helt ideelt, når man sætter sig for at holde den bedste fest for dig. Vi har en helt klar fordel over for lignende bureauer, da Henrik Bruhn selv har stor flid for at skabe en rigtig god stemning og han ved lige præcis, hvordan man kan sætte gang i en fest.

Eventbureau - vi står for alt til din fest

Henrik Bruhn blev i 2019 inderhaver af eget eventbureau. Her står han i sin private minibar.

Vi har erfaring indenfor alt, når det gælder gæster og events. Vi har været med til at skabe god stemning til bryllup, firmafest, fætterkusinefest og meget, meget mere i mange år. Det er kun dig, som sætter grænsen for, hvor god vi kan lave din fest.

Fordele ved vores eventbureau

Som eventbureau har vi en kæmpe fordel over andre, da vores indehaver som sagt er komiker og tryllekunster med erfaring der strækker sig over 20 år. Samtidig er vores helt store fordel også, at vi har eget lager med alt, der skal til for at holde en god fest. Det er alt lige fra balloner og helium til plastservice i alle verdens farver. Det giver os et klart forspring over et lignende eventbureau, eftersom vi ikke skal til at kontakte en forhandler, så du i sidste ende kan bruge et erfaringsrigt eventbureau samtidig med, at du sparer penge.

Så skal du bruge os til din næste fest, så kontakt os idag. Vi glæder os allerede!