Hyggepianist, guitarmusik eller noget helt tredje? Find den perfekte dinnermusik her!

Hyggepianist, guitarmusik eller noget helt tredje? Find den perfekte dinnermusik her!

 

Ved du, hvad dinnermusik er og har du overvejet, hvad en hyggepianist kan gøre for din næste fest?

Uanset om du svarer “ja” eller “nej” til ovenstående spørgsmål, så kan det godt svare sig at læse videre!

Her har vi nemlig samlet en lang række fabelagtige entertainere, som bare venter på at gøre din næste fest til en uforglemmelig oplevelse, hvor dinnermusik bare er én ud af mange muligheder for at skrive sig ind i festarrangørernes “Hall of Fame”.

Mange forbinder måske festmusik med glødende dansesko og gennemsvedt tøj efter middagen, men musik til festen kan være andet og mere end dét. Hvorfor ikke lade en blid klaversolo eller en afdæmpet guitar akkompagnere festmenuen?

God musik får maden til at smage endnu bedre og heldigvis har vi masser af guf for musikalske feinschmeckere på programmet her.

Hvad er dinnermusik?

Som navnet antyder, så dækker “dinnermusik” over musikalsk underholdning til maden. Selvfølgelig er både musikudvalget og lydstyrken tilpasset på en måde, der gør det muligt at tale sammen over suppen uden at skulle anstrenge stemmebåndene til det yderste.

Dinnermusik fungerer som et behageligt bagtæppe til god mad og godt selskab, uanset om der er tale om et jazzband på et podium i midten af festlokalet eller en hyggepianist i et hjørne ved siden af buffeten.

Det er feststemningen og ikke musikken, der er i centrum, så det forventes ikke, at man smider vandglas og kagegafler fra sig i tide og utide for at klappe i takt. Dinnermusikken gør ikke noget specielt væsen af sig, men derfor kan den gøre en verden til forskel alligevel.

Det er svært at sige, hvad der vil fungere til netop din fest, da det afhænger af dit eget og gæsternes temperament, festlokalernes størrelse og udformning samt arrangementets type. Det, der virker til et havebryllup, er måske ikke en sikker opskrift på succes til en firmajulefrokost og omvendt.

Savner du idéer? Så udfyld formularen her på siden og bliv kontaktet med et par gratis og uforpligtende tilbud på musikalsk underholdning til din næste fest. Det eneste, du skal gøre, er at angive navn og kontaktoplysninger samt dine ønsker i forhold til underholdningens type og maksimale pris – så klarer vi resten!

Find en hyggepianist eller noget helt andet

Dinnermusik kan have mange udformninger. Der kan være tale om en eller flere musikere (solister, duoer, trioer med mere) samt forskellige former for instrumenter (klaver, guitar, fløjte, strygere eller noget helt andet) med eller uden sang. Det er helt op til dig, hvad du er mest til.

Mange dinnermusikanter har et fast repertoire, som de optræder med, men de fleste vil være særdeles åbne over for at sammensætte et program med en længde og et indhold, som passer til lige netop din fest.

Udfyld formularen nedenfor og få et par gratis bud på, hvad vores dygtige entertainere kan gøre for at peppe din næste fest op. Måske har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med dinnermusik, men det er ganske sandsynligt, at du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel en omgang sød musik kan gøre!

Du skal have stort held og lykke med at finde en hyggepianist, som passer perfekt til din fest. Der er rigtig mange gode muligheder for at sætte streg under hyggen ved alle selskabelige lejligheder.

Du kan betale dig fra det. En hyggepianist fås for nærmest ethvert tænkeligt budget.