Er du på udkig efter en bestemt sangtekst? Find masser af gratis sangtekster lige her!

Er du på udkig efter en bestemt sangtekst? Find masser af gratis sangtekster lige her!

 

Sangtekster – hvordan er det nu, at tredje linje i fjerde vers af “Højt fra træets grønne top” går? Og hvor mange vers er det nu lige, at der er i visen om den tapre “Tordenskjold”?

Uanset hvilke festlige sangtekster du er på udkig efter, kan du være næsten sikker på at finde dem her på siden, og du kan oven i købet få adgang til melodierne også – helt gratis!

Syng med på den enkelte sangtekst og udprint den her fra siden.

Sangtekster, ideer og melodier – hele 3 ting på én gang

Du kender sikkert scenariet: Du mangler den fulde sangtekst til din yndlingssang, eller også kan du simpelthen ikke opdrive melodien til den sang, som du vil synge til din bedste vens bryllup.

Eller måske savner du bare inspiration til et festligt indslag til julefesten, børnefødselsdagen eller noget helt tredje? Du har været på Google og “De små synger” adskillige gange efter sangtekster – uden held, og du er på nippet til at opgive og bare synge en improviseret og jammerlig a capella-udgave af “Lille Peter Edderkop”.

Men dine trængsler er slut!

Her er det hele samlet på ét sted, og det er oven i købet sorteret efter emner, så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis dét, du søger.

Her kan du få hele tre ting på én gang: Sangtekster, melodier og masser af idéer til sange og musikalske indslag til den næste store fest. Det lyder som et rent Kinder-eventyr – og så er det endda helt gratis!

Her har du adgang til et væld af dejlige børnesange

Den originale sangtekst

Her finder du sangtekster til en lang række populære sange til både jul, fest og fødselsdag, ligesom du kan (gen)finde nostalgien fra de gamle børnesange. Du kan også finde teksterne fra en hel del udødelige hits fra eksempelvis Kim Larsen og Shubidua.

Når du har fundet den tekst, du leder efter, kan du nemt og hurtigt få adgang til melodien også ved hjælp af de YouTube-videoer, vi præsenterer dig for.

På mange af undersiderne kan du tilmed få lidt historisk baggrundsviden om netop den type sange eller det band, som undersiden handler om. Hvad er forskellen på en julesang og en julesalme, og hvordan er en rigtig god festsang skruet sammen? Hvilke sange synger man normalt til fødselsdage? Hvem startede egentlig Shubidua, og hvornår er Kim Larsen født?

Alt dette og meget mere kan du få svar på ved at klikke dig ind via menuen til højre.

Mere om sangtekster og melodier

Nu kan du gå på udkig efter de helt korrekte sangtekster til dine yndlingssange. Øv dig på en bestemt sangtekst, så du har helt styr på ordene, når der skal synges til festen. Find i øvrigt endnu mere hjælp her.