En anderledes 40 års fødselsdag

En anderledes 40 års fødselsdag

 

At runde de 40 år er ikke med devisen fyrre, fed og færdig – tværtimod. Du skal holde din 40 års fødselsdag, som du nu har lyst til og glæder dig mest. Du behøver ikke nødvendigvis afholde en traditionel fest, men istedet prøve noget nyt.

De traditionelle fester, kender vi helt tilbage fra vores barndom. Gæsterne bliver inviteret, der serveres velkomstdrinks, forret, hovedret og dessert. Herimellem bliver der sunget et par sange og skålet i vin.

Dernæst er der en tale og måske bliver der budt op til dans. Så er klokken mange og der bliver serveret natmad og så er festen slut. Vil du gerne prøve noget nyt, så læs videre her og få ideer til din 40 års fødselsdag.

Utraditionelle ideer til din 40 års fødselsdag

  • Tag familien med på en rejse; Det er blevet meget moderne, at bruge pengene på noget andet end at holde fest, som i gamle dage. Dertil er der mange rejsebureauer der udarbejder rejser, der har et andet fokus, end charter.
  • Man kan selvfølgelig også booke en charterrejse med rejseleder, hotel og transport. Gider man ikke de traditionelle ture, kan en selvarrangeret rejse være sagen. Det kan være den skal gå til en eksotisk destination eller til en storby eller til en skovhytte i Sverige.
  • Det kan alt sammen opsnuses på Internettet, så kast dig ud i en søgning og find det land, der altid har stået højt på ønskelisten. Måske finder du et rejsebureau der netop har specialiseret sig i motorcykelture i Andalusien – ligesom du altid har drømt om!
  • Afhold en dame eller herrefrokost; Måske vil du kun se dine bedste veninder eller venner? Stemning kan ofte blive en hel anden når man kun er gæster af samme køn. Dertil kan aktiviteterne være ganske anderledes.
  • Der kan være særlige maskuline aktiviteter til en herrefrokost, og måske mandestrip eller dildoparty til en damefrokost? Det er kun fantasien der sætter grænser, men tænk over, hvad du synes kunne være sjovt sammen med tøserne.
  • Find en festarrangør; Det kan være dyrt, men ret sjovt at hyre én til at stå for festen. Vi kender disse services fra fx bryllupsplanlæggere, der koordinerer alle løse ender til et bryllup. Det handler om at ligge et festbudget og har du råd til en festarrangør, så give dig selv og dine gæster en uforglemmelig fest.
  • Temafest; Dette kan være en sjov og underholdene måde at afholde sin 40 års fødselsdag på, og den vil helt klart blive husket! Det er bare op til dig, hvad temaet skal være og hvordan det skal udføres, når det kommer til invitationer, menuen, udklædningen, indretningen og musikken.

Du skal derfor i gang med en del forberedelser, inden du finder frem til, hvordan du vil afholde din 40 års fødselsdag. Kom derfor i gang i god tid. De gode ideer lader ikke vente på sig, og du skal måske arrangere en hel del ting, for at det kan lade sig gøre.

Flere gode råd og tips til din 40 års fødselsdag, kan du finde nedenfor: