Indbydelser-til-foedselsdag

Indbydelser til fødselsdag – få en guide

 

Indbydelser til fødselsdag. Det er ikke så svært at lave sine egne invitationer. Efter computerens ankomst er det blevet lettere at designe og printe sine egne indbydelser.

Uanset om det er en lille privat fødselsdag med 10 personer, eller om det drejer sig om store fødselsdage med over hundrede inviterede, kan du gøre det enkelt og elektronisk. Du kan også kreere dine egne indbydelser til fødselsdag i hånden, hvis du gerne vil slippe for en computerskærm.

Indbydelser til fødselsdag designet elektronisk

Både Word og Publisher egner sig til at designe den skabelon, som du skal bruge til at printe indbydelser fra fremover. Vi har samlet en række standard-skabeloner til indbydelser som du kan redigere i, hvis du ikke har mod på at starte ud med et blankt ark:

  • Skabelon til fødselsdagsindbydelse: Meget farverig og med plads til at skrive en personlig tekst på bagsiden – print først skabelonerne og slet derefter billedet i rammen, vend papiret i printeren og print nu med tekst på bagsiden.
  • Indbydelser: Denne er meget velegnet til børnefødselsdage med et par søde små motiver. Samtidig er der plads nok til at skrive selve invitationen på forsiden, så den er lettere end den foregående indbydelse.
  • Skabelon til fødselsdagsindbydelse: Denne er oprindelig tiltænkt en barnedåb, men er utroligt sød og teksten kan let rettes, så den nu passer til en af barnets første fødselsdage.

Bemærk at alle skabelonerne kræver, at du har Office-pakken fra Microsoft installeret. De fleste er i Word, men enkelte kræver Publisher for at åbne dem.

Et flot design til fødselsdagsinvitationer

Indbydelser til fødselsdag – kreeret i hånden

Se det er en anden sag, men ikke desto mindre mere tidskrævende. Det kan samtidig føles endnu mere personligt at modtage en invitation, der ikke bærer præg af nutidens teknologi.

Håndskrift er et frimodigt udtryk og giver modtageren et indblik i at vedkommende har gjort sig umage. Papir eller karton kan udgøre indbydelsens materiale, men man kan også gå på opdagelse i fantasiens gemmer og vælge utraditionelle materialer som fx plastic og stof.

Emballagen for budskabet kan ligeledes være noget utraditionelt, der fx har forbindelse til fødselsdagens tema. Det kunne være en god gammeldags flaskepost eller en lille æske med et kreativt look omkring indbydelsen.

Det er kun fantasien – og kreativiteten – der sætter grænser. Tjek dog efter på posthuset, hvad portoen løber op i – det kan blive en bekostelig affære.

Hvad er næste skridt?

Lige meget om indbydelsen er lavet ved hjælp af computere eller kreeret i hånden, kan du sende indbydelsen enten via mail eller som god gammeldags post. Med mail, som foregår over computeren, kan denne form ofte virke upersonlig og en smule ligegyldig.

Du ved ikke nødvendigvis om dine indbydelser til fødselsdag kommer frem, eller den ryger i en ’spam’ inbox frem for modtagerens inbox. Derfor er det mest hensigtsmæssigt at sende indbydelsen pr post.

Hvornår har du sidst modtaget et personligt underskrevet brev? Det eneste du sal have fat i, foruden din computer, er en printer. Har du ikke sådan en, kan du få printet dine indbydelser til fødselsdag ud på biblioteket eller hos den lokale boghandler. Dertil mangler du kun kuverter og frimærker. Så simpelt er det. God fornøjelse.

En indbydelse til fødselsdag behøver ikke være traditionel

Færdige invitationer til fødselsdag

Du kan finde rigtigt gode færdige invitationer på nettet, hvis ikke tiden er der til at lave dem fra bunden af. Ofte kan man ændre et par ord hist og pist – pludselig har man den helt rette indbydelse til lejligheden.

Fødselsdag invitation tekst børn

Til børnefødselsdagen skal der naturligvis også både sendes invitationer ud med posten samt deles ud i skolen eller børnehaven. Der kan pyntes med billeder af den unge og stolte fødselar – eller hvad med en vedhæftet ønskeseddel også?

Clipart invitation fødselsdag

Clipart er en rigtig smart vej til fremragende indbydelser til fødselsdag. Programmet tager ikke særlig lang tid at blive fortrolig med. Når det først er lært, bliver det som en leg at designe fantasifulde invitationer.

Så er det bare med at vælge og vrage mellem alle disse gode idéer. Det vigtigste er, at dine gæster bliver inviteret i god tid og i den rette ånd. Find meget mere inspiration her på siden.