Er du på udkig efter underholdning til konfirmation? Her kan du finde et utal af gode bud på konfirmationsunderholdning!

Er du på udkig efter underholdning til konfirmation? Her kan du finde et utal af gode bud på konfirmationsunderholdning!

Du har kun en chance i livet til at booke den rigtige underholdning til konfirmation. For de fleste unge mennesker er konfirmationsdagen noget helt særligt.

I månedsvis eller måske endda i årevis, har den unge konfirmand glædet sig til et brag af en fest med familie og venner, hvor han eller hun er det ubestridte centrum.

Forventningerne til dagen kan derfor være tårnhøje, men det behøver ikke at koste blod, sved, tårer og svimlende formuer at give festen en pift med den rigtige konfirmationsunderholdning og samtidig give både konfirmand og gæster et minde for livet.

Underholdning til konfirmation

Kodeordet er konfirmationsunderholdning, og hjælpen er ikke langt væk. Der er nemlig masser af dygtige mennesker, der har specialiseret sig i underholdning til konfirmation. Her på siden finder du inspiration til alle former for festunderholdning, og du kan ganske gratis få et bud på skræddersyet underholdning til netop din fest.

Nedenfor kan du få gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal planlægge underholdning til konfirmation.

Har den unge ideer om konfirmationsunderholdning?

Først og fremmest er det vigtigt at tage konfirmanden med på råd, når der skal underholdning på programmet. Det er en fest i ungdommens tegn, og mange af de traditionelle festritualer går måske ikke rent ind hos de yngre generationer.

Det er ikke sikkert, at “suppe, steg og is”-konceptet er et ubetinget hit og måske er konfirmanden heller ikke lun på at have den evindelige “orgel Allan” med til festen.

Spørg det unge menneske, hvad han eller hun har lyst til. Det er trods alt konfirmandens store dag, og det er ikke alle teenagere, der kan se charmen i en afdanket harmonikaspiller med dansktop-hits på repertoiret.

Selvom du ikke selv ville have tænkt tanken med karaoke-anlæg, stand-up-komik eller et live rock-band, så er der en god chance for, at det vil blive en bragende succes at revurdere de gamle traditioner for konfirmationsfester. Vær åben over for nytænkning!

Forberedelse

Talemåden “bedre sent end aldrig” er ikke helt gangbar, hvis du skal planlægge underholdning til en konfirmation. Mange af de rigtig gode entertainere har en fuldt booket kalender flere måneder i forvejen, så hvis du vil have det bedste af det bedste, skal du være hurtigt ude.

Hellere reservere sønnikes yndlings-komiker et år i forvejen end at skulle finde på noget alternativt, fordi vedkommende har andre planer på konfirmationsdagen. Mange konfirmationer ligger om foråret, hvor det i forvejen er højsæson for festunderholdning, så vær ikke bange for at være for hurtig på aftrækkeren.

Sørg også for at få styr på de praktiske detaljer i god tid. En mundtlig aftale er ikke altid god nok, så få en underskrift på den aftale, du laver med entertaineren. Afhængigt af dit behov kan aftalen indeholde en beskrivelse af dato og tidspunkt, underholdningens varighed og indhold samt ikke mindst prisen og betalingsformen.

Hvis begge parter har skrevet under på de præcise detaljer, kan man undgå uenigheder under eller efter festen.

Mangler du inspiration til andre former for underholdning?

Måske er det ikke lige underholdning til konfirmation, du skal planlægge – men en fødselsdag, et bryllup eller noget helt andet. Uanset anledningen er der altid en entertainer, der passer til netop dit arrangement.

Held og lykke med at finde nøjagtigt den underholdning til konfirmation, som du er på udkig efter!

Læs mere på disse undersider der iøvrigt også kan have gode tips til konfirmationsundeholdning: