Event management

Event management

Event management – vi håndterer dit arrangement

Når vi snakker event management, så er det ikke længere, kun forberedelserne til et arrangement, der er tale om. Event management, består af alle delene op til et arrangement, men vigtigst af alt, afviklingen af eventet.

Et event er et andet ord for et arrangement, som kan være alt fra en stor firmafest , fødselsdag, bryllup, reception, konference til en messe. Ordet event dækker over alle typer af arrangementer, som kræver en god og måske lidt længere planlægning, samt fokus høj kvalitet i afviklingen af arrangementet.

Med dig hele vejen

Ønsker du hjælp til planlægning og afvikling af et event, er det en god ide at snakke med nogle, som har prøvet det før. Nogle som har en bred erfaring og kender lidt til rutinerne.

Som udgangspunkt, kan et event aldrig gøres efter rutine, da det er fuldstændig op til dig, hvad du har af ønsker, drømme og mål for dit event. Derfor vil hele planlægningen og afviklingen blive skræddersyet efter dine ønsker.

Vælger du, at vi skal hjælpe dig med alt planlægningen, er vi med dig hele vejen. Vi hjælper dig med at:

  • finde lokaler
  • lave gæsteliste
  • sende invitationer
  • booke caterfirma
  • booke en evt. Bartender og serveringspersonale
  • finde musikere i form af live band eller DJ
  • finde eller arrangere underholdning
  • overholde budgettet

Når alt planlægningen er på plads, og event står for døren, hjælper vi med at det forløber gnidningsfrit, så du kan tage hånd om dine gæster. Vores fornemmeste opgave når vi laver event management, er at vi er der hele tiden, uden nogen som sådan bemærker os. Vi er den usynlige røde tråd, som binder det hele sammen.

Det er vigtigt for os, at selvom der måske er travlt, vi er lidt stresset og noget måske går skævt, så opretholder vi overblikket og får problemerne til at løse sig, stressen til at aftage og sørger for at ingen bemærker, det kaos der måske kan forekomme, når der afholdes et event.

Hvor er din rolle?

En stor del af event management, består i at lede og fordele arbejdet, hvor det giver bedst mening. Således vil alle kunne tage fat hvor de har deres kompetencer og bidrage til det bedste event.

Derfor vil din primære opgave være at komme med gode ideer, ønsker og krav. Inputs af en hver art er velkomne. Du er vores bedste kilde, til at skabe det bedste event. Uden dine tanker, ønsker og eventuelle krav, kan vi ikke målrette os dit publikum, drømme og mål for eventet.

Ønsker du at blive inddraget i specifikke opgaver, helt og holdent overtage nogle opgaver eller lede forskellige opgaver, så er kaldet dit. Vi er med til at skabe de bedste rammer og bruge vores erfaring til at få dig i mål. Derfor arbejder vi efter de ønsker du har for både event/arrangement og arbejdsfordelingen.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så send os en besked med dine tanker og ønsker. Vi svarer dig med et uforpligtende tilbud.