Firmafest

Firmafest

 

Skab den bedste ramme om din firmafest

Når der skal være firmafest, hvad end det er den årlige julefrokost, sommerfest eller noget helt tredje, så er der meget at skulle holde styr på.

Hvad skal der være styr på?

For at give et bedre overblik over, hvad der skal til for at skabe rammerne og forberedelsen om den gode firmafest, så får du her nogle punkter, som der bør være styr på eller velovervejet inden afviklingen af arrangementet.

Invitationen

Når du vil holde firmafest, er det vigtigt at få medarbejderne og evt. deres partnere inviteret til arrangementet. Nogle steder er det måske nok at hænge en seddel med tilmelding op på opslagstavlen, måske sendes det normalt ud på en mail og nogle er måske så heldige at være vant til at sende det ud med posten. Uanset, hvordan du ønsker at sende invitationen, så skal den ud i god tid.

Invitationen skal indeholde dato og tid for arrangementet, samt hvor det afholdes. Er der et specielt tema for firmafesten, kan det måske hentydes i invitationen.

Leje af lokale

Måske er du så heldig, selv at have plads til at invitere til firmafest på egen eller virksomhedens adresse. Hvis det ikke er tilfældet, så skal der lejes et lokale. Når du vil leje et lokale, er der et væld af forskellige muligheder. Du kan leje et forsamlingshus, et bord eller flere på en restaurant, afholde det på et konferencecenter eller leje et selskabslokale.

Alt efter, hvilken lokale løsning du vælger, skal du tage højde for om det hører mad og personale med, eller om du derefter også skal ud og hyre dette. Samtidig skal du tænke lokationen, lokalets størrelse og budget ind i planlægningen.

Mad og servering

Afholder du ikke din firmafest et sted, hvor mad og serveringspersonale hører med, skal du ud og have arrangeret dette. Tænk igen dit budget med ind i denne post. Der kan være gode penge at spare, selvom kvaliteten forbliver i top.

Det kan også være, at der senere på aften åbner en bar, som skal betjenes af en bartender.

Musik og underholdning

Når firmafesten er kommet godt i gang, vil det måske passe ind med lidt god musik. Musik kan være både til maden eller efter maden, måske endda begge dele. Musikken kan bestå af et live band eller en DJ, som kommer og spiller op til dans. Mærk efter, og kend dine kollegaer, hvad vil der være mest stemning for?

Har du fået sved på panden?

Hvis du allerede er ved at få sved på panden, over at skulle arrangere og afvikle din firmafest, så tag en dyb indånding.

Vi tilbyder nemlig at klare det hele eller dele af det for dig. Vil du gerne slippe for alt andet end at aflevere en gæsteliste, så hjælper vi dig med alt det du kunne tænke dig. Vi lytter til dine ønsker, og gør vores ypperste for at skabe de bedste rammer for din firmafest.

Ønsker du selv at stå for nogle af posterne, og lade os klare resten, så er det intet problem. Vi er her for at gøre det så nemt for dig, som muligt og lytte til dine ønsker og behov. Vi ved, at den bedste fest, er den hvor værten er afslappet og har tid til at hygge om gæsterne.

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Om der er 10 eller 1.000 medarbejdere, så gør vi os umage og får skabt den bedste fest.

Vi tager os af firmafesten

Alle de opgaver du kan komme på. Vores opgave er at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor tager vi os af opgaver såsom:

  • Afsendelse og design af invitationer
  • Booking af lokaler
  • Booking af mad
  • Opdækning og pyntning af lokale
  • Leje af serveringspersonale og evt. bartender
  • Booking af musik, både Live bands og DJ
  • Booking af underholdning
  • Arrangering af underholdning, quiz eller andet intern mellem gæsterne
  • Afvikling af arrangementet
  • Overholdelse af budget

Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Skriv gerne lidt om de ønsker og behov, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.