Mangler du en jonglør? Nyd de flyvende hænder på afstand eller lær at jonglere selv!

Mangler du en jonglør? Nyd de flyvende hænder på afstand eller lær at jonglere selv!

Keglerne bliver til udviskede streger i luften, og de rappe hænder bevæger sig som små dyr med deres helt egen bevidsthed. Jonglører har gennem tiderne betaget publikum med deres eminente sans for balance og koordination.

Måske du har mod på selv at lære, hvordan du jongerer? Læs mere om de mystiske ekvilibrismekunstnere her!

Book en jonglør til din næste fest

Er du fascineret af farverige bolde eller skrøbelige porcelænstallerkener, der lynsnart skifter hænder? Så kom med indenfor i den magiske verden af gøgl og jonglering og bliv inspireret til fabelagtig underholdning til din næste fest. Lær at jonglere – få undervisning af en professionel jonglør!

Jonglører er næsten altid faste inventare i ethvert cirkus. Den totale kontrol over balance, koordination og flyvende objekter har til alle tider tryllebundet publikum.

Uanset om der jongleres med skumgummibolde eller tændte rundsave, så er der noget nervepirrende over den udfordrende leg med tyngdekraft og fingerfærdighed. Lad suset af beundring skabe ringe i vandet til din næste fest – hyr en jonglør til at peppe stemningen op!

Lær at jonglere

Mange jonglører, der har specialiseret sig i underholdning til fest, tilbyder jonglør-workshops, hvor du og dine gæster kan lære at jonglere. Det kan synes umuligt at lære at holde styr på de flagrende hænder og de løbske bolde, men det er ikke så svært, som det ser ud.

Selvfølgelig bliver man ikke kastet ud i at jonglere med knive eller flammende kegler fra starten af, men derfor kan man sagtens få pulsen op og smilet frem alligevel.

At jonglere kræver stor koncentration og masser af øvelse. Der vil helt sikkert være flere bolde på gulvet end i luften til at starte med, men med professionel vejledning kan man gøre store fremskridt på rekordtid.

Hvem ved – måske er der gået en lille balancekunstner tabt i dig, din chef eller din bedste ven? Lad det komme an på en prøve!

Mere fabelagtig underholdning

Har du lyst til at teste din egen og dine gæsters fingernemhed? Så book en jonglør gennem os og få din sag for! Hvis du bare har lyst til at kigge på og nyde den svævende ekvilibrisme, så er det også her, du kan finde hjælp.

Måske er det ikke lige en jonglør, du er på udkig efter? Heldigvis er “Lær at jonglere” ikke den eneste workshop på programmet her på siden. Du kan både lære at trylle og at give mavemusklerne en svingom, hvis du har mod på det. Eller du kan lade dig inspirere af nogle af vores andre dygtige entertainere. Udvalget er stort, og kun fantasien sætter grænser.

Udfyld formularen her på siden og få et uforpligtende bud på, hvordan du kan gøre netop din fest til noget helt specielt. Du skal blot oplyse dit navn og dine kontaktoplysninger, ligesom du skal angive den ønskede form for underholdning samt et budgetoverslag, så leverer vi skræddersyede tilbud på topprofessionel underholdning. Nemmere bliver det næppe!