Lær at trylle - Tryl selv magien frem

Lær at trylle – Tryl selv magien frem

 

Workshoppen “Lær at trylle” løfter en flig af mystikkens tæppe og lader dig få del i magiens verden. Tryl dig glad til din næste fest!

Det kræver mange års øvelse og en stor portion opfindsomhed at blive en anerkendt tryllekunstner, og de fleste tryllekunstnere holder da også kortene tæt ind til kroppen i mere end én forstand. Regel nummer et for folk i tryllebranchen lyder: Afslør aldrig hemmeligheden bag dine tricks!

Publikum ved godt, at trylletricks er snyd og bedrag, men de lever sig alligevel ind i illusionen, hvis tryllekunstneren er dygtig nok til sit arbejde. Fascinationen af trylleri ligger i grænsen mellem fantasi og virkelighed, og det er tryllekunstnerens fornemmeste opgave at holde den grænse flydende. Hvis hemmeligheden bag et trylletrick bliver afsløret, vil tricket aldrig kunne tryllebinde publikum på samme måde igen.

Nogle tryllekunstnere gør dog visse undtagelser og deler ud af deres viden. Du vil aldrig blive indviet i hemmeligheden bag deres glansnummer, men via en trylleworkshop som for eksempel “Lær at trylle” kan du opnå en grundlæggende kendskab til, hvordan man tryller.

Tryl og snyd på livet løs

Trylleri handler ikke om komplicerede, magiske formler og tryllestave, der skyder gnister, men om synsbedrag, håndelag og rigtig meget øvelse. Uanset hvor mystisk en tryllekunst ser ud, er der altid en jordnær forklaring på armbåndsure, spillekort og hvide duer, der forsvinder som dug for solen og dukker op igen de mest utænkelige steder.

En trylleworkshop er altid en sikker vinder til en fest, fordi det er dobbelt underholdning. For det første vil gæsterne have det sjovt, mens de lærer at beherske den mystiske pseudomagis ædle kunst, og for det andet vil de ofte i bogstaveligste forstand gå hjem med et par tricks eller tre i ærmet, som de kan glæde sig over, længe efter at festen er slut.

Uanset om du vil indvies i trylleriets hemmeligheder, eller om du bare vil nyde magien på afstand, så finder du det hele her. Du kan booke workshoppen “Lær at trylle” eller nøjes med den rendyrkede, tilbagelænede underholdning i form af en dygtig tryllekunstner.

Husk også at “Lær at trylle” også er for voksne. Mange tror at det kun er børn der har glæde af trylleri, men det kan også være et sjovt indlæg for firmaets ansatte i et teambuilding kursus eller lignende.

Trylleri for enhver smag

Tryl den perfekte fest frem – læs mere om trylleri og andre magiske sager på disse sider: