Er du fascineret af mavedansere? Så få personlig undervisning i mavedans!

Er du fascineret af mavedansere? Så få personlig undervisning i mavedans!

Har du overvejet at tilbyde dine gæster undervisning i mavedans til din næste fest? Vidste du, at mænd også sagtens kan være mavedansere?

Lige meget om du svarer “ja” eller “nej” til ovenstående spørgsmål, så kan du trygt læse videre. Mavedans er nemlig en fantastisk form for underholdning, som kan appellere til alle uanset kropsform, køn og alder.

Lad dig lokke af den smukke dans

Dygtige mavedansere kan tryllebinde en hel forsamling med deres levende maveskind og roterende hofter og håndled. Men du behøver ikke kun at være henvist til tilskuerrækkerne! Hvorfor ikke prøve at hyre en af vores professionelle mavedansere til at give dine gæster privat undervisning i mavedans?

Billede af en mavedanser

Og bare rolig – du behøver ikke at have stramt maveskind og vaskebræt for at kunne danse mavedans. Selvom bevægelser med og omkring mavemuskulaturen er i centrum i mavedans, så er det langtfra det eneste, det handler om.

Du kan altså trygt beholde tøjet på og koncentrere dig om kroppens bevægelser og mavedansens magi.

En dans for alle

Det er især kvinder, der kaster sig ud i mavedans på professionelt plan, men det betyder ikke, at der er adgang forbudt for mænd. Hvis du hyrer en underviser i mavedans til din næste fest, kan både kvinder og mænd være med, for den eksperimenterende leg med kroppen og musikken er ikke forbeholdt det ene køn alene. Faktisk bliver mange mænd overraskede over, hvor svært og sjovt mavedans er, når de først har prøvet det.

Mavedans giver varme i kroppen og smil på læben. I vores lidt stive, vestlige kultur er det ikke mange, der er vant til at bruge deres krop på en så smidig og legende måde, som mavedansere gør.

Bevægelserne er på én gang intuitive og kontrollerede – både sensuelle og beherskede. Du og dine gæster kan lære at mestre mavedansens svære kunst, hvis du inviterer danseglæden indenfor til din næste fest.

Undervisning i mavedans

Mavedans kan bruges til rigtig mange ting fx som et teambuildings-værktøj, som en sjov og anderledes form for motion eller som et underholdende indslag til en fest.

Der er ikke noget, der ryster en samling festklædte mennesker sammen som latter og fællesskab, og det er netop, hvad mavedansen kan bidrage med. Få løsnet op for de knirkende led og de stive smilebånd og inviter en mavedanser med til festen!

Mange forbinder måske mavedans med en form for sexshow, fordi det dansende maveskind og de langsomme bevægelser er i centrum, men det er slet ikke tilfældet. Mavedans handler om kropskontakt og nærvær, om at have det sjovt og om at give slip på både stive led og hæmninger. Prøv det og bliv forelsket i mavedansens verden!

Andre former for festlig underholdning

Vil du gerne have flere idéer til, hvordan du bedst underholder gæsterne til din næste fest? Måske er du ikke lige til mavedansere, men der findes mange andre bud på festlig underholdning.

Udfyld formularen her på siden og få et uforpligtende bud på, hvad der kan gøre netop din fest til noget helt særligt. Du skal bare anføre dit navn og dine kontaktoplysninger, ligesom du skal skrive, hvilken type underholdning du er på udkig efter, og hvor meget det må koste. Så kommer de gode idéer helt af sig selv!

Vi ønsker dig held og lykke med at finde lige nøjagtig den form for mavedans, som du efterspørger. Det kan være, du er ude efter konkret undervisning – men det også være, der bare skal være mavedans til festen for at tage fusen på dine gæster.

Du kan i øvrigt finde mange flere tips og tricks til alle former for festlige lejligheder her på siden. Dyk ned i ET VÆLD af informative artikler.