Mangler du underholdning til julefrokost? "Piiifftt!"

Mangler du underholdning til julefrokost? “Piiifftt!”

En julefrokost kan være underholdende nok i sig selv, men hvorfor ikke supplere snaps og frikadeller med en lækker, lille ekstra ret i form af professionel underholdning til julefrokost?

Her finder du mere end 50 lysende talenter fra underholdningsbranchen, som har specialiseret sig i at gøre netop din julefrokost til noget helt særligt.

Hvis du er på udkig efter underholdning til julefrokost, så kan du ganske uforpligtende indhente tilbud ved at udfylde formularen i toppen af siden. Nedenfor kan du desuden få et par gode råd til, hvad du skal have med i dine overvejelser, hvis du har fået hvervet som festarrangør.

Hvilken slags julefrokost vil du holde?

Først og fremmest skal du planlægge underholdningen efter, hvad det er for en type julefrokost, du gerne vil holde. Du kan for eksempel stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Er det en lille, privat fest for vennerne eller et større party for kollegerne?
  • Skal det være uformel hygge, eller skal den have hele armen med musik, dans og flere retter mad?
  • Hvordan er rammerne for festen? Skal julefrokosten holdes hjemme i din egen stue, på et stort hotel eller et helt tredje sted?

Selskabets størrelse

Sidst, men ikke mindst, skal du overveje, hvordan dine ønsker omkring underholdning til julefrokost passer ind i ovenstående planlægning. Selskabets størrelse og sammensætning kan sætte visse begrænsninger, og det samme kan selve stedet, hvor festen holdes.

Brug din sunde fornuft og tag eventuelt andre med på råd. Professionelle entertainere kan ofte være glimrende sparringspartnere, når det gælder om at skræddersy underholdning til den perfekte fest, så vær ikke bange for at spørge.

Tænk bredt

Nogle vil synes, at en tryllekunstner er et hit, mens andre er mere til live-musik. Prøv at finde noget underholdning, der rammer så bredt som muligt, hvis du har at gøre med et stort selskab, men lad på den anden side være med at følge konventionerne slavisk.

Julefrokoster er hygge med stort H, og deres primære formål er at binde venner eller kolleger tættere sammen. Et helt uventet indslag kan måske være med til at gøre julefrokosten særligt vellykket.

De vigtige detaljer omkring underholdning til julefrokost

Julefrokoster løber som oftest af stablen i vintermånederne, og derfor kan der være rift om entertainerne i julefrokost-højsæsonen.

Du skal være fremme i skoene, hvis du vil sikre dig den bedste underholdning til netop din julefrokost! Nogle af de professionelle folk fra underholdningsbranchen har måske fyldt kalenderen op flere måneder eller år i forvejen, så det skader bestemt ikke at tage planlægningshatten på i god tid inden julefrokosten.

Når bandet, stand-up-komikeren eller mavedanserinden er hyret, så gør dig selv og dem den tjeneste at få aftalen på ned skrift. På den måde kan der ikke senere blive splid eller usikkerhed om tidspunkt, pris og lignende praktiske detaljer.

Få mere inspiration til underholdende indslag

Skal du holde konfirmation, fødselsdag eller bryllup, eller mangler du idéer til underholdning til din næste firmafest? Så find flere informationer, også om underholdning til julefrokokst her