Professionelle musikere leverer skræddersyet musik til din fest!

Professionelle musikere leverer skræddersyet musik til din fest!

Musikere til fest kan både splitte og forene. Ofte oplever man generationskløfter inden for musiksmag, fordi de ældre generationer som regel ikke kan se charmen ved den musik, som de unge hører og omvendt.

Musikalske præferencer kan også være meget afhængige af kulturen. De musikere, som topper hitlisterne i Danmark, vil ikke nødvendigvis finde mange fans i Tyrkiet eller Timbuktu.

Hvilken fest og hvor mange gæster?

Det kan være rigtig svært, at booke musik til et bestemt arrangement, især hvis gæsterne er fra 15-80 år. Derfor skal du sætte dig ned og kigge på din gæsteliste og udregne ca gennemsnitsalderen og tælle, hvor mange gæster du har inviteret.

Derefter ringer du uforpligtende til os og fortæller om dit dilemma og så hjælper vi dig videre. Du skal ikke være nervøs, for vi skal nok finde en løsning sammen. Hvis du vælger at hyre et band med lidt gang i, kan du altid placere oldemor langt væk fra musikken, så de grå hår ikke blæser af hende.

Det kan også være, at du har et bestemt tema for festen fx Jamaica tema. Derfor ville det være ideelt, at vælge et band, som kan levere reggae musik. Måske du skal finde musikere til festen, som er fuldt ud up to date med nutidens toner og kan blæse en 18 års fødselsdag omkuld.

Mulighederne er mange, så det er bare at lægge hovedet i blød. Vi garanterer for fed underholdning uanset hvad, du vælger.

Du kan fx også vælge at hyre et jazzband eller en pianist, som spiller under middagen. Det er meget velkendt, at hyre sød musik til middagen, for at opnå en unik mad-oplevelse.

Book og husk kontrakten

Vores entertainere er populære og derfor bliver deres kalender hurtigt fyldt ud. Derfor er det en god ide, at booke musikere til festen i rigtig god tid. Nogle af vores kunder flere måneder i forvejen og det vil vi også anbefale dig at gøre.

Det bedste for dig selv og musikerne, er at der en underskrevet kontrakt på den aftale i har lavet. Denne kontrakt skal underskrives hurtigst muligt efter booking, så der ikke bliver uenigheder om aftalerne senere.

Find professionelle musikere til din fest!

Her har vi samlet nogle af Danmarks dygtigste musikere, og de er alle sammen eksperter i forrygende festunderholdning.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så udfyld formularen her på siden med dit navn, dine kontaktoplysninger samt dine ønsker i forhold til underholdningens type og pris, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende bud på, hvordan du kan redde den musikalske underholdning til konfirmationen, firmafesten eller noget helt tredje.