Find tekst og melodier til mange elskede sange her på siden

Find tekst og melodier til mange elskede sange her på siden

Melodier – skal du bare lige have opfrisket, hvordan melodien til den dér julesang er? Eller skal du bruge melodien til din yndlingssang som baggrundsmusik til et underholdende indslag?

Har Google svigtet dig alt for mange gange, og er du træt af at flakke rundt på hjemmesider, der kun giver dig halvdelen af dét, du skal bruge? Dine trængsler er forbi! Uanset dine musikalske behov kan du være sikker på at finde det, du søger, lige her.

Melodier til sange

Der findes mange hjemmesider, hvor du kan finde sangtekster. Men hvis du også skal bruge melodien til en sang, er du kommet til det helt rigtige sted. Her får du nemlig alt det, du skal bruge, på én gang!

Du skal ikke engang betale noget for at få adgang til dette slaraffenland af musikalsk underholdning. Det hele bliver serveret ganske gratis for dig i en lettilgængelig indpakning. Du kan du finde et utal af melodier for enhver smag.

Hvad enten du leder efter melodier til sjove, festlige, højtidelige, klassiske eller populære sange, så finder du dem her. Her er alt fra friske fødselsdagssange til vovede festsange – alt fra Kim Larsen og Shubidua til julesange.

Og du behøver ikke lede videre efter sangteksterne, når du først har fundet melodien. Du får det hele i én samlet pakke, når du bruger denne side.

Dét er da lige til at overskue …

De smukke unge mennesker er et sikkert hit til enhver konfirmation:

Sådan gør du

Under hver af de hovedkategorier, som du ser ovenfor, finder du en lang række sangtitler. De er selvfølgelig opdelt under de viste emner, således at der for eksempel kun ligger Shubidua-sange under hovedkategorien ” Shubidua – fed rock og folkelighed” og julesange under kategorien “Julesange for alle – find en julesang”.

På den måde er det både nemt og hurtigt at finde frem til lige netop den sang, som du er på udkig efter. Når du har valgt en underkategori, klikker du på den. Herefter får du vist en lang række sangtitler.

Når du klikker på én af disse sangtitler, kommer du ind på en underside, hvor du både kan læse teksten til den valgte sang og høre melodien. Sidstnævnte får du i form af YouTube-videoer, hvor vi fundet frem til spændende versioner af de dejlige sange.

Mangler du mere end bare melodier?

Vil du gerne vide mere om en bestemt type sange – for eksempel fødselsdagssange, julesange eller børnesange – eller mangler du lidt baggrundsviden om den folkekære gavflab Kim Larsen eller om de vrøvleglade nationalklenodier fra Shubidua?

Så klik dig rundt her på siden.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at få lært de smukke melodier ordentligt at kende. Find masser af inspiration til fx festsange her på siden.