Konfirmationsfest eller Nonfirmationsfest

Konfirmationsfest eller Nonfirmationsfest

En konfirmationsfest, der slår benene væk under alle andre fester!

Det er stort, når ens søn eller datter skal konfirmeres eller nonfirmeres. Uanset, hvilken en af delene det er, så er det en betydningsfuld og symbolsk dag. Nemlig dagen, hvor den unge træder tættere på de voksnes rækker og ind i ungdommen.

Det kan være, at din kommende konfirmand har en hel klar mening om, hvor og hvordan festen skal forløbe, og så er det jo bare, at gå i gang med alle bookinger og de festlige detaljer.

En konfirmationsfest skal aldrig gå i glemmebogen – derfor er det enormt vigtigt, at I får stablet et arrangement på benene, som går rent ind hos alle deltagere.

Det kan være, der allerede er en del på blokken – men hvordan dælen får man lige realiseret alle de gode ideer? Hjælpen er heldigvis lige ved hånden.

Du kan få et par tips her på siden til at sætte gang i fantasien, og så tager vi den derfra!

Din genvej til den perfekte konfirmationsfest.

Tjek en konfirmationsguide på engelsk lige her!

Reservationer og bookinger til konfirmationsfest

Hvis der er et bestemt sted I gerne vil holde festen, så skal I reservere lokaliteten lige så snart sognegården offentligører konfirmationsdatoen. At holde en vellykket konfirmationsfest har meget at gøre med at være på forkant med mange ting!

Vejrudsigten er også af højeste vigtighed at studere indgående i dagene op til festen – især, hvis den skal holdes i et telt ude i haven.

Det sker typisk 2 år før datoen, så hold øje på skolens intranet eller i sognebladet fra april, hvor de vil annoncere, hvilken dag offentliggørelsen finder sted.

Et godt råd er, at booke festlokalet lige så snart du har set konfirmationsdatoen, da der er mange om buddet. Særligt, hvis stedet er populært og eftertragtet.

De følgende par måneder er det en god ide, at få booket eventuel underholdning og musikalske indslag, så du med ro i sindet kan tænke på menuen, op pyntningen, borddækningen og gæstelisten.

Vil du gerne fralægge dig alle reservationer og bookinger, så send ”aben” videre til os.

Vi gør det gladeligt og med stor gejst!

Ideer til en fantastisk konfirmationsfest

Er du og den kommende konfirmand lidt på bar bund omkring rammen for festen, så får du her nogle rigtig gode ideer:

  1. Bestem dig for 2-3 gennemgående farver, der vil give en sammenhæng mellem invitationerne, borddækningen, pynten og takkekortene. Det kan for drengenes vedkommende være farverne blå, grøn, gul og for pigernes lilla, hvid og perlemor.
  2. Er konfirmanden for eksempel fuldstændig vild med fodbold, online gaming, ridning eller diskodans, så lad rammen for festen være inspireret deraf. Forestil dig lige, hvor fedt det vil være, at komme ind til en fest, hvor gulvet var belagt med kunstgræs og blomsterdekorationerne var lavet i fodboldstøvler. Eller et lokale med diskokugler, jukeboks og LED dansegulv.
  3. Hold den personlige konfirmation, hvor alt fra invitationerne og til takkekortene er billeder af konfirmandens rejse indtil nu. På en storskærm kunne der køre tusindvis af minderige billeder og sammenklippede videoer af ham eller hende, og de oplevelser, de har haft med familie og venner.

Festen kan blive lige præcis som du gerne vil have den. Vi, som professionelle festarrangører kan klare hele affæren for dig og konfirmanden. Det kræver blot et par svar på nogle spørgsmål og så er vi i gang.

Det kræver ofte bare en lille smule professionel hjælp, før ideerne i dit hoved kan realiseres til den helt store guldmedalje. Der er ingen ønsker, der er for fjollede eller for sære til, at vi går videre med dem.

Er der nogle bestemte og specifikke ting du ønsker hjælp til, så klarer vi også den. Du bestemmer og du ved altid bedst.

Lad os tale om festens forløb over telefonen eller en kop kaffe!