Billede af komikeren Henrik Bruhn

Henrik Bruhn

 

Festunderholdning i topklasse! Henrik lever af at lave underholdning til fest, og kan gøre dit arrangement fantastisk!

“Jeg kan tilpasse min underholdning, så den matcher din fest, og har du specielle ønsker, så klarer jeg nok også dem! Jeg elsker at underholde folk, og jeg har optrådt til et hav af arrangementer igennem de sidste 5 år… Det har bare altid pint mig, at jeg ikke har underholdt til din fest!”

Henrik Bruhn blev Danmarksmester i Stand-up comedy i december 2003, men de fleste kender ham nok fra Comedy Kuren der med Henrik i hovedrollen handlede om stand-up komikeren Henrik Bruhn og den komplette livsforandring han gennemgik.

Henriks gode ven og kollega Anders Matthesen havde stillet Henrik den ultimative udfordring: Tab dig halvdelen af din kropsvægt og lær at blive en ordentlig komiker! For at klare udfordringen må Henrik gøre op med sin fortid og blive et bedre menneske.

Comedy Kuren slutter den 2. oktober 2008 hvor Henrik står på scenen i Falkonérsalen foran 2000 mennesker og laver “Det tynde show”… 100 kilo lettere, meget sjovere og som et langt bedre menneske.

Af andre nye projekter spiller Henrik med Erik Clausens nye filmen ”Ledsaget udgang”… hvor han spiller søn og han har lige været i Frankring for at deltage i den nye omgang “Fangerne på Fortet”.

Henrik har optrådt over 800 gange med sit show, så han har stor erfaring og har optrådt for Gud og hvermand. Eller, nej det med Gud, bliver jo nok det sidste nummer, men Henrik er altid vældig frisk på nye tiltag og arrangementer. Også selvom det skulle blive det sidste!