4 sjove selskabslege ved bordet

4 sjove selskabslege ved bordet

Sjove selskabslege ved bordet. Der er ikke noget bedre, når du er inviteret til fest, hvor der sker sjove selskabslege ved bordet. Leg af den ene eller anden art er altid med til skabe grin og sammenhold. Mangler du sjove selskabslege, som i kan lege ved bordet, så læs med. Her kommer forskellige ideer, som vil sætte gang i gæsterne.

Legen med de 3 runder – sjove selskabslege ved bordet

Legen starter med at alle skriver 5 navne på hver sin lap papir. Det skal være navne på kendte personer/figurer, som for eksempel Anders And, Dronning Margrethe, Michael Jackson, Lukas Graham. Lapperne foldes sammen og ligges i en skål. Selskabet deles op i min. 2 grupper, som nu er klar til runde 1.

Runde 1 En fra hold 1, skal nu nå at få sine holdkammerater til at gætte så mange sedler fra skålen så muligt. Dog uden at nævne navnet på lappen. Er det for eksempel Anders And de skal gætte, så kan personen sige ”har 3 nevøer, har gult næb, er venner med Mickey Mouse”. Holdet kan gætte på så mange så mulige indenfor et minut. Når minuttet er gået, er det hold 2’s tur. Når alle lapperne er taget fra skålen, kan runde 2 starte.

Runde 2 Alle papirlapperne fra begge hold, skal op i skålen igen. Én fra hold 1 får igen ét minut til at nå så mange lapper så muligt. Denne gang må personen kun sige 3 ord om den kendte person, som står på sedlen. For eksempel ”Rap, nevø, Mickey”. Turen går derefter videre til hold 2. Når alle sedlerne er fordelt, så kan 3 runde starte.

Runde 3 Sedlerne ligges atter op i skålen og hold 1 er klar til sidste runde. Igen handler det om at trække og gætte så mange lapper på ét minut. Denne gang må personen ikke bruge ord, men kun vise med sin krop, hvem den kendte er. Spillet er slut, når alle sedler er væk fra skålen. Det hold, der har gættet flest sedler har vundet!

Hint

Hint er et sjovt spil, hvor gæsterne ved bordet er inddelt i 2 hold. Nu bliver holdene på skift udfordret i at mime, nynne, tale, sige lyde og lave figurer med prikker. Se her en lille video af spillet:

Speak out – sjove selskabslege ved bordet

Mega sjovt spil, hvor i skal tage et mundstykke i munden og sige, hvad der står på kortene. Spillet hedder Speak out og er i kategorien – virkelige sjove selskabslege ved bordet. Hvordan det spilles, kan du se her:

2 krone spillet er et af de sjoveste selskabslege ved bordet

Du skal bruge et glas, en 2 krone mønt og alle deltagere skal have alkohol ved sin side. Den ældste deltager starter, og skal nu se, om han kan ramme 2 kronen ned i glasset. 2 kronen skal dog ramme bordet først og hoppe op i glasset. Rammer du i, så bestemmer du, hvem der skal drikke en stor tår alkohol. Får du ikke 2 kronen op i glasset, så skal du selv drikke en tår. Hvornår spillet slutter må deltagerne selv mærke efter.

Tal med gæsterne omkring dig, og spørg, hvilken type selskabslege de er klar på. Rigtig god fest og held med de sjove selskabslege ved bordet. Søger du flere selskabslege, så blive inspireret her: Festlege