Top 10 mest likede personer på Facebook

Top 10 mest likede personer på Facebook

Her får du en top 10 over de mest populære personer på Facebook. Mick Øgendahl (tjek ham her) har flere hundrede tusinder fans i Danmark – men det er ingenting, når man måler på den globale skala. Det her er en liste over de 10 mest likede personer – hvis du er interesseret i at se de mest likede firmaer i verden, så klik her: Top 10 firmaer med flest likes på Facebook

Alle likes er opgjort i skrivende stund (7/8 2019) og derfor genstand for ændringer. Tjek ind på Facebook for at få tal, der er helt up-to-date. Det kan være, der er nogle, der er blevet en del mere eller mindre populære siden dette er skrevet.

10 – Taylor Swift (71.628.054)

Skal det være populært, skal det være poppet. Sådan er det i 2019, og Taylor Swift maler med den absolut brede musikalske pensel, så næsten alle kan være med. Det er altså pænt mange gange den samlede danske befolkning skal ganges op, før man når op på over 70 millioner likes. Imponerende – men vi er først lige startet på listen.

Når Taylor Swift poster det mindste lille billede med kort tekst, er der flere hundrede tusinder, der reagerer med likes, delinger og kommentarer. Det er næsten skræmmende, så stor en besættelse nogle popstjerner kan blive for dele af deres fans, og Taylor Swift er ingen undtagelse.

Det er med at holde gryden i kog, da der konstant står nye emner på spring til poptronen. Forvent derfor jævnlig aktivitet, hvis du smider et like efter denne fanside.

Find hende her.

9 – Michael Jackson (72.097.578)

Der er blevet sagt og skrevet uendeligt meget om Michael Jackson igennem tiderne, og meget af det har uden tvivl kostet likes på Facebook. Men det er stadig The King of Pop, vi har med at gøre, derfor finder vi stadig millioner af inkarnerede fans, der er blevet hængende.

Michael Jackson døde i 2009, og er den eneste person på listen, der ikke er blandt os længere. Dermed overgår han altså andre musikalske ikoner som John Lennon (her), Bob Marley (her), Kurt Cobain (her), Elvis (her) osv. når det kommer til Facebook-likes.

Den sidste af de store, er der blevet sagt om Michael Jackson. Se med på opslag, der tager udgangspunkt i musikken og de mange gode gerninger, som Jackson lagde navn til i løbet af sin gigantsucces af en musikkarriere.

Smid et like her.

8 – Justin Bieber (76.859.944)

Oh yes, Justin Bieber er naturligvis en af de helt store kanoner – også – på Facebook. Selvom det nok hovedsageligt er unge mennesker, der følger med, er det altså et meget højt antal fans, der kan skrabes sammen.

Justin Bieber har stået bag masser af kæmpe shows for tusindvis af publikummer verden over – samt en lang række skandaler og deraf kæmpe mediehistorier. Alt nyt er godt nyt, lader det til – for populariteten vil bare ingen ende tage. Og så skader det selvfølgelig heller ikke med et kærlighedsforhold til en af de største kvindelige stjerner i branchen – Selena Gomez. (her)

Jo, jo, hop med op Belieber-vognen og få dit daglige fix på Facebook, hvis det er der din personlige musik- og kendissmag ligger.

Bliv en Belieber her.

7 – Will Smith (77.169.640)

Du kender ham garanteret fra Rap fyr i L.A. og Independence Day-filmene. Ja, måske har du endda cd’er med lækker Will Smith-rap stående.

Men det stoppede på ingen måde der. Will Smith bliver ved med at optræde på den røde løber efter store filmroller. Fansiden er i øvrigt et studie værd i sig selv. Du får rigtig meget underholdning i Smith-tegn for ingen penge med et enkelt like – og det drejer sig både om nostalgiske gensyn og nylige påfund.

Der er ingen vej udenom at følge denne side, hvis du er superfan. Will Smith har endda voksne børn, som også har fundet deres vej indenfor i showbusiness.

Find Will Smith her.

6 – Rihanna (79.334.390)

Mere dansevenlig popmusik, som du kan lægge ører til på diskoteker fra Gedser til Skagen og Bangkok til Beirut. Rihanna fylder meget – nok til en status blandt de helt store målt på likes.

Rihanna slår et slag for retfærdigheden på sin Facebook-fanside. Med afrikanske rødder er det nærliggende at kigge på den verdensdel. Du kan støtte op om menneskerettighederne ved at bede, bruge hashtags eller bare vise sympati ved at smide et like. Der bliver læst og lyttet, når verdens mest kendte personer giver deres mening til kende. Derfor skal det absolut ikke undervurderes, at op imod 80 millioner her får deres del af de daglige – dårlige – nyheder.

Hvis du hellere vil nyde lækre billeder af hovedpersonen selv med trutmund og poserende efter alle kunstens regler, finder du naturligvis også netop det.

Og – hvis du var i tvivl – Rihanna støtter absolut ikke Donald Trump. (her) Faktisk er hun meget mere til immigranter i alle former og farver.

Støt op om Rihanna her.

5 – Eminem (87.172.259)

Ja, Eminem er skam stadig ganske aktiv. Selvom den egentlige storhedstid for denne hvide rap-stjerne ligger nogle år tilbage i tiden, kommer der stadig nyheder på Facebook-siden.

Eminem arbejder nu meget sammen med andre topkunstnere – fx Ed Sheeran (her) og 50 Cent (ikke på Facebook). Det holder jo én ung og hip at blive set sammen med tidens absolutte hovednavne, ikke?

Eminem trækker stadig fulde huse verden over, når han giver koncert. Også selvom de sange folk primært kommer for at høre har både 10 og 20 år på bagen.

Du dyrkede måske filmen 8 Mile, som gjorde rap battles mainstream? Med et like til Eminem kan du både dyrke nostalgien eller følge med i, hvad der sker af nyheder på rap-fronten.

Eminem findes her.

4 – Lionel Messi (90.057.000)

Verdens måske bedste fodboldspiller nogensinde kalder i den grad på millioner af likes. Fodbold er et globalt spil og de største udøvere kan med lethed måle sig med toppen af poppen.

Når Messi deler opslag, præmieres det med millioner af likes og hundredtusinder af kommentarer.

Du får både det fodboldrelaterede og et kig indenfor hos Familien Messi med tre små børn – og en stor hund – der måske også kommer til at gøre sig på den helt store scene. Og så er Fru Messi da absolut ikke værst at kigge lidt på heller.

Leo Messi er i øvrigt ikke for fin til at give et nap med i en god sags tjeneste. #RunForTheOceans er i den forbindelse et flittigt brugt hashtag. Hvad det præcis går ud på, må du aflægge fansiden et besøg for at blive klogere på.

Hvis du var i tvivl om, at man kan tjene styrtende som levende reklamesøjle, hvis man er Messi, kræver det bare et scroll ned ad siden for at finde flere globale brands, der reklamerer i skikkelse af fodboldmagikeren.

Dyrk Messi her.

3 – Vin Diesel (97.554.780)

Den nuværende konge af Hollywood. Vin Diesel opnåede verdensomspændende popularitet, da han havde hovedroller i billetbaskere som the Fast and the Furious og xXx. Herefter gik det stærkt med at stifte flere produktionsselskaber, som bare har gjort hans status indenfor filmverdenen endnu større.

Vin Diesel er en ægte amerikansk succeshistorie fra New York. Der er sket meget siden den første rolle i en større filmproduktion. Det er aldrig nogen helt dum ting at blive set og opdaget i en Steven Spielberg-film. Og det var lige hvad Vin Diesel gjorde – Saving Private Ryan fra 1999 blev startskuddet på en karriere, der har gjort skuespilleren til den mest likede af sin slags overhovedet på Facebook.

Du får både stort og småt, hvis du følger med på Facebook-siden. Alt fra selfies fra dagligdagen i fitnesscentret til et kig ind bag facaden i Hollywood. Vin Diesel er ikke mindst blevet populær pga. sine evner til stadig at fremstå jordnær, selvom kendisfaktoren er helt oppe i toppen af barometret.

Tjek det hele ud her.

2 – Shakira (100.786.440)

Den colombianske sangfugl har formået at holde sig frisk til trods for, at hun har befundet sig i branchen i næsten 30 år. Shakira var faktisk en meget kendt ung sangerinde i sit hjemland, før hun fik sit verdensomspændende gennembrud med sange på engelsk.

Det er absolut ingen dum ting at danne par med en fodboldspiller fra FC Barcelona, hvis man vil opnå endnu højere popularitet. Shakira og Pique (her) er et powerpar af de helt store.

Du sang garanteret med på Whenever, Wherever i starten af dette årtusind. Siden er der bare fulgt endnu flere kæmpesucceser. Shakira samarbejder også gerne med andre af de helt store stjerner – fx Beyonce (her), hvilket er med til at få nye fans i folden.

Shakira holder sig ung og vedkommende ved aldrig at stå stille musikalsk. De mest hotte producere og sangskrivere er inde over – så kan det aldrig gå helt galt.

Nu skal det hele ikke handle om musik. Shakira er også en skarp businesswoman med et øje for detaljen. Du kan følge med i udgivelsen af den nyeste parfumekollektion og endda kigge med, når der trænes næsten uden make-up til lyden af Green Day.

Der er mange likes på Facebook at score, når man både appellerer til det engelsk- og spansktalende marked.

Syng med her og meget andet.

1 – Cristiano Ronaldo (122.201.855)

Fodbold er den mest populære sportsgren i verden. Ronaldo er en af de største stjerner – og ser tilmed helt godt ud, hvis man spørger kvinderne.

Cristiano Ronaldo indtager ikke overraskende førstepladsen over fansider for personer på Facebook. Du finder ikke så lidt at blive imponeret over. Billeder fra kampe på de største stadion – og så selvfølgelig også modellignende shots, som hunkøn i alle aldre kan savle lidt over.

Ronaldo er et verdensomspændende brand ligeså meget som en fodboldspiller. Du finder garanteret ikke så få ”fans” i din omgangskreds, som nok aldrig har set en fodboldkamp fra start til slut. Det portugisiske boldgeni har forstået at kombinere sine evner og sit gode udseende til en stjernestatus ud over det sædvanlige.

Selvom de sportslige meritter nok ikke helt overgår Lionel Messis, så vinder Ronaldo stort på fans og følgere på de sociale medier – og det lever Messi nok fint med, når det er ham, der kan præsentere flest pokaler i samlingen.

Dyrk Ronaldos perfekt trimmede krop og følg med, når han banker kasser ind på samlebånd for Juventus med et like på Facebook. Og hvem står mon model, når det seneste CR7Underwear skal lanceres – hovedpersonen selv såmænd.

What’s not to like???

Dyk ned i detaljerne her.

Få de nøjagtige tal ved at logge ind på Facebook (her). Vi har også nørdet Wikipedia (her), Daylidot (her) og Firstprizepies (her) under udarbejdelsen af denne topliste.