Top 10 over danskere med flest følgere på Instagram

Top 10 over danskere med flest følgere på Instagram

Her får du top 10 over de danskere, der er allermest populære på Instagram. Hvis du selv vil gøre karriere på dette sociale kæmpemedie, kan du måske lære et trick eller to ved at læse med her.

Husk, at personerne på listen kan skifte plads – og der kan selvfølgelig også dukke nye ansigter op over tid. Den ene dag har man millioner af fans, den anden er man reduceret til en semi-kendis – det går op og ned i showbusiness … Tjek derfor dagsformen ud, hvis du vil være helt up to date (links i bunden af artiklen).

Top 10-listen:

10 – Benjamin Lasnier @benjaminlasnier (788,647)

Man kan blive uhyre populær blot ved at ligne en kæmpestjerne. Benjamin Lasniers karriere begyndte med deling af et billede på sociale medier.

Det stod straks klart, at ligheden med Justin Bieber ikke var til at spøge med. For hvad ønsker fans af Justin Bieber sig allermest i hele verden? En klon af Justin Bieber naturligvis.

Siden den første popularitet har Benjamin Lasnier fået gang i en international musikkarriere, som har kastet adskillige likes og followers på de sociale medier af sig.

Selvom man er født i 1999, kan man altså godt indtage en fornem 10. plads på denne topliste.

Det hele handler ikke kun om egen karriere, faktisk producerer Lasnier også for andre kunstnere med smag for international berømmelse.

For at illustrere, hvor stor Benjamin Lasnier er, skal det med, at han vandt børnekanalen Nickelodeons Kids’ Choice Awards som årets danske stjerne i 2016 foran megastjerner som Lukas Graham og Christopher.

Følg med her.

9 – Anders Søby Hemmingsen @andershemmingsendk (894.293)

Anders Hemmingsen er noget helt specielt og skiller sig ud fra de andre her på listen.

Det kan være, at stillingen indenfor økonomi i DR blev lidt for kedelig i længden – i hvert fald fik han en fantastisk idé efter syv års ansættelse.

Hvad med at lave en profil på de sociale medier kun designet til at præsentere sjove skilte og billeder?

Det bedste af det hele er, at det ikke engang er Hemmingsen selv, der finder billederne.

Alt på profilen er indsendt af følgere, som det tydeligt fremgår.

Anders Hemmingsen har opnået gigantisk popularitet, og det er tusindvis, der får flere daglige grin ved at følge med her.

Du finder bl.a.

– Lars Løkke i færøsk nationaldragt med dertilhørende sjov tekst – over 55.000 likes.

– En mand med perfekt mærke efter kasket som følge af solskoldning – på den gode side af 65.000 likes.

– Reklame for @Copenhagenairport hvor drengene skal til Sunny Beach – 44.353 likes.

Jo, jo – der skal nok blive økonomi til at drive denne forretning på Instagram videre.

Er der nok, der kigger med, vil der altid være annoncører, som ønsker at vise deres forretning frem – så simpelt er det.

Det kan hurtigt blive en tidsrøver af de HELT store at scrolle ned på Anders Hemmingsens Instagram – så er du advaret.

Man kan virkelig blive overrasket over hvor meget sjov, der er at finde i helt dagligdags ting.

Følg med her.

8 – Mathilde Gøhler @mathildegoehler (1,005,316)

Mathilde Gøhler er dansk topmodel, mor til en datter, danner par med musiker mm. Remee og så har hun en – uden tvivl – en rigtig god business kørende på Instagram også.

Social media requests er velkomne – og det er nok ikke småpenge, der skal til, før der skrives under på en kontrakt om at reklamere.

Man finder adskillige billeder, som brander det ene kendte mærke efter det andet.

Det fremgår ikke altid, at der er tale om reklamer – så måske er der blot tale om vennetjenester … Markedsføringsloven siger nemlig, at det skal være tydeligt, når der reklameres.

Ellers er Mathilde da også aldeles nydelig at kigge på, når hun poserer for kameraet – gerne i luksuriøse omgivelser på ferie i sydens sol.

Manden vises frem i bedste påklædning og datteren får bestemt også sin andel af billeddelinger.

Du kan finde inspiration til accessoires og nyeste mode her på profilen.

Næsten 1 million kigger med – du kan blive den næste i rækken:

Følg med her.

7 – Mia Sand @missmiafit (1.300.650)

Var det noget med at du skulle tabe dig? Så er du kommet til den rette profil!

‘Mia Sand – Personal Trainer’ står der på hendes profil med stor, fed skrift. Hvad mere behøver du at vide?

Jo, at Mia Sand ikke er en “frøken” men faktisk en “fru”, at hun er “ambassadør” for Body Engineers og at hun er certificeret træner og diætist.

Tegner der sig et billede af, hvad hun laver på Instagram?

Mia Sand er en såkaldt “personlig online træner”. Hun hjælper dig simpelthen med at tabe vægten og være ligeså ‘fit’ som hende.

Hendes Instagram-profil er spækket til med flotte billeder af hendes flotte former i stramt tøj.

Selvom man måske skulle tro det, så er det ikke hud, der bliver vist mest af. Fru Sand er altid forrest i billedet – der er ikke ét billede af et andet motiv. Men hvem kan også klage over det?

D. 26. september 2019 postede Fru Sand et todelt før/efter-billede af hende selv, med en passende tekst fyldt med følelser.

Vi får altså et indblik i, hvordan Mias nu flotte krop så ud før…

Og hvilken bedre inspiration for at tabe sig er der, end af se en smuk kvindes flotte krop faktisk engang har set anderledes ud, end hvad der bliver vist?

Hvis du skal tabe dig, så skal du altså derfor gå ind og følge missmiafit!

Følg med her.

6 – Caroline Wozniacki @carowozniacki (1,456,148)

Så skal vi til sportens verden. Selvom man er født af polske forældre og med bopæl i Monaco, spilles der stadig under dansk fane, når Caroline Wozniacki optræder på alverdens tennisarenaer.

Det lakker nok mod enden af tenniskarrieren, men det betyder dog ikke, at populariteten på Instagram er dalende.

Næsten halvanden million følgere er et glimrende udgangspunkt for at lande lukrative sponsoraftaler. Caroline er hele Danmarks tennis-darling. Den største der er født her i landet indenfor denne sportsgren med masser af fans i hele verden.

Du kan deltage i konkurrencer med et helt års forbrug af energidrikke på højkant. Der reklameres i øvrigt side om side med fodboldstjernen Christian Eriksen, som vi kommer nærmere ind på lige om lidt.

Carolines mand, som er kendt fra basketball, vises frem og de bedste øjeblikke fra tennisbanerne kan nydes igen og igen ved at kigge med på Instagram.

Wozniacki ved, hvordan man poserer på et shot til de sociale medier – der er rigeligt at komme efter for fans i alle aldre.

Følg med her.

5 – Christian Eriksen @chriseriksen8 (1.610.020)

Fodbold er den største sportsgren globalt set. Så det er helt logisk, at Danmarks største fodboldnavn optræder højt på denne liste.

Christian Eriksen slår sine folder i Englands bedste fodboldrække, Premier League.

Her er han langtfra den mest eksponerede stjerne – det sætter tingene lidt i perspektiv, når man alligevel kan præsentere over halvanden million følgere på Instagram.

Eriksen spiller i skrivende stund i Tottenham, og du får bl.a. billeder fra de største kampe og et kig ind i omklædningsrummet, når endnu en sejr fejres med holdkammeraterne.

Sønnen og konen vises også frem og så er der da også plads til de sædvanlige billeder, som promoverer diverse produkter og firmaer – og som er en glimrende sidegesjæft ved siden af den faste månedsløn.

For god ordens skyld, skal det også nævnes, at det hele ikke handler om kroner og øre.

Som medlem af Fodboldfonden hjælper Christian Eriksen med til at sætte fokus på udsatte børn og unge sammen med andre sportspersonligheder i Danmark.

Følg med her.

4 – Nina Agdal @ninaagdal (1,720,121)

Topmodeller gør sig godt på et socialt medie med fokus på det visuelle, så her får du Nina Agdal.

Agdal har poseret for de helt store virksomheder i verden. Det betyder masser af følgere, når man optræder i Super Bowl-reklamer ved siden af Kim Kardashian.

Eller når man pryder forsiden af magasinet Sports Illustrated. Forsidemodeller er creme de la creme og Nina Agdal er medlem af det fineste selskab.

På Instagram finder du motivation til træningen. I hvert fald præsenteres der en helt flad mave og yoga-stillinger i enhver positur.

Du finder også en afklædt Agdal, som forstår, hvordan man lige nøjagtig holder sig indenfor Instagrams reglement.

Rejser, hunde og kæresten pryder også flere billeder, så der er noget for enhver smag. Nina Agdal slår et slag for, at man skal gøre, hvad man har lyst til, når hun poserer i sin Girls can do anything-trøje.

Der er sikkert mange, der bliver en smule misundelige, når de kigger med indenfor.

Følg med her.

3 – Nikolaj Coster-Waldau @nikolajwilliamcw (3.385.264)

Nikolaj Coster-Waldau fra Rudkøbing har opnået status som verdenskendt filmstjerne – ikke mindst i kraft af sin rolle som Jamie Lannister i multisuccessen Game of Thrones.

Coster-Waldau tog i starten af årtusindet fat på en international filmkarriere efter at have gjort sig indenfor landets grænser i løbet af 90’erne.

De fleste husker nok rollen i Nattevagten, som faktisk var den allerførste. Det viste sig at være en rigtig god disposition at søge udenlands, for siden har han ikke set sig tilbage.

Man ved, at man er et stort navn, når det misbruges i kampagner for fx Bitcoins. Coster-Waldau gør derfor opmærksom på falske reklamer, der florerer på internettet. Instagram kan altså også bruges til almen oplysning.

Denne profil er suverænt den på listen, der gør mest opmærksom på gode formål. Klimaforandringer og kampen for et bedre klima står højt på dagsordenen, når der deles billeder og videoer.

Sådan kan man naturligvis også bruge sit kendte navn og ansigt. Ellers promoveres der tv-serier og magasinforsider.

Tag et smut med Nikolaj Coster-Waldau, konen og børnene til Grønland, når der skydes nye afsnit til DR-serier eller støt op om kampagner til gavn for en mere bæredygtig verden.

En Instagram-profil i humanismens tegn.

Følg med her.

2 – Natasha Thomsen @natasha_k_t (4.428.374)

Og så til noget helt, helt andet. Nemlig bryster, baller og bar hud på massevis af billeder og video.

Natasha Thomsen var den sidste forsidemodel på det hedengangne magasin M. Siden har hun gjort en dyd ud af at vise sig frem på udfordrende vis – ikke mindst på Instagram.

Reglerne for visning af nøgenhed overholdes, men det er nok ikke at tage munden for fuld, hvis de viste billeder karakterises som i den lettere erotiske afdeling.

Ca. 4.5 million Instagrammere kigger med på de afslørende billeder af denne tatoverede og veltrænede model.

Det er nok ikke forkert at antage, at der er en overvægt af følgere fra det mandlige køn. Instagram gør sig især godt til billeder, som gør hurtigt indtryk – man må sige, at Natasha Thomsen har evnerne og udseendet på plads til at leve op til dette.

Du linkes i profilteksten videre til celeb.tv, hvor du med et betalt medlemskab kan få endnu mere af Natasha at se.

Hvem ved hvor mange, der er blevet fristet i årenes løb?

Følg med her.

1 – Josephine Skriver @josephineskriver (6.123.363)

På listens førsteplads finder vi endnu en model – dog i den mere blufærdige afdeling. Josephine Skriver er 1.80 høj, international topmodel og fortaler for homoseksuelles rettigheder. Den perfekte cocktail til at bygge en Instagram med millioner af følgere op.

Med flere følgere end der er indbyggere i Danmark, har vi her med en uhyre populær dansker at gøre. Skriver blev i en alder af 15 kontaktet i New York, hvor hun var på tur med sit fodboldhold – and the rest is history

Josephine Skriver har poseret på catwalken for de helt store navne – Calvin Clein, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior osv. Herudover har hun prydet magasinforsider i massevis, så det er en af verdens ypperste modeller overhovedet, du her kan kigge nærmere på.

Undertøjsproducenten mm. Victoria’s Secret har indgået en eksklusivkontrakt med Josephine Skriver – og med dét menes en kontrakt, som kun få andre i branchen kan matche økonomisk.

Tag med rundt i verden i skikkelse af Josephine Skriver ved at blive følger på Instagram. Der er nok af eksklusive og spændende lokationer at udforske. Kæresten vises frem og der poseres side om side med selveste Donatella Versace til endnu en modemesse.

Følg med her.

Konklusion – hvad kan alt det her bruges til?

Du er forretningsejer og undrer dig nu over, hvad du skal bruge al den information her til. Der er faktisk en masse inspiration at få fra disse kendisser, selvom det ikke umiddelbart skulle virke sådan.

Til at starte med

Denne liste er lavet ved at rådføre os med influencer-wiki (her), Instagram (her) og Wikipedia (her).

Er du interesseret i at læse om nogen meget, meget større Instagram-kendiser? Så klik ind her: Top 10 personer i verden med flest følgere på Instagram

Alle de nævnte tal er opgjort i skrivende stund (11/12 2019) og er naturligvis genstand for konstante ændringer.