Brandbil drink – skal festen peppes helt op bruger du denne Brandbil opskrift

Brandbil drink – skal festen peppes helt op bruger du denne Brandbil opskrift

 

Brandbil drink. Du har sikkert stået på et eller andet diskotek – måske ikke helt gammel nok til at være der i virkeligheden – og drukket en Brandbil.

På grund af den røde sodavand appellerer den til det unge publikum. Den kan dog sagtens slå vældig hårdt med dens indhold af Jägermeister.

Væk minderne til live med en Brandbil drink

Nu er det jo ikke sikkert, at du er helt ung længere. Måske skal du have besøg af venner, som også vil kunne huske, hvordan man tyllede Brandbiler i sig for år tilbage. Du kan overraske dem ved at servere en række Brandbil drinks, når de træder ind ad døren.

Det er nemt at mikse denne drink sammen – derfor er den også velegnet at have på menukortet, når det skal gå lidt hurtigt med serveringen til studenterfesten. Drinks skal jo gerne serveres friske, så isen ikke når at tø op.

Hvis du vil sætte prikken over i’et til en nostalgifest, sørger du også for en playliste med alle de største hits fra 80’erne og 90’erne.

Brandbil opskrift – så enkelt er det

De fleste kan både være med på at drikke rød sodavand og et enkelt Jägermeister shot. Den stærke spiritus glider dog nemmere ned, når den bliver forsødet lidt. Det sørger denne drink for til topkarakter. Husk at servere den iskold, så branden i munden bliver helt slukket.

Ingredienser (til 1 person):

  • Isterninger
  • 4 cl Jägermeister
  • Rød sodavand (meget kold)
  • En skive citron til pynt

Sådan gør du:

  • Fyld rigeligt med isterninger i et cocktailglas.
  • Så hælder du Jägermeister i.
  • Nu giver du drinken sin røde farve ved at fylde helt op med iskold rød sodavand.
  • Rør forsigtigt rundt, så du ikke dræber sodavandens brus. Pynt eventuelt med sugerør og en skive citron på kanten, hvis der skal udrykning på din brandbil.

Opfrisk også hvordan du gør her:

Sørg for endnu mere babu-babu med vodka

Er det ikke nok med Jägermeister, kan du sørge for en endnu hurtigere udrykning ved at tilføje 2 cl vodka også. Det vil så betyde, at der skal mindre rød sodavand i. Så kan det nok være, at stemningen hurtigt vil blive høj til festen.

Opskriften på den perfekte 80’er eller 90’er-fest er både noget med at tøjet og musikken skal være det rette. Det går dog ikke at drikke for mange Mojitos – for de var slet ikke på mode dengang.

I stedet kan du designe dit eget menukort med drinks, der hørte den tidsalder til, som festen tager udgangspunkt i. Hvis det drejer sig om 90’erne, vil både Brandbil og Isbjørn drinks være store hits. Eller hvis du kan skaffe nogle Breezers vil det helt sikkert også være på sin plads.

Husk altid at sørge for lidt snacks ved siden af dine drinks. Saltstænger og peanuts går altid an ved hver en lejlighed. Det er særligt rart med noget salt, når der er søde væsker involveret.

Så er der bare tilbage at ønske dig god fornøjelse med festen, eller hvornår du nu vil brillere med at blande denne drink.

Husk at nyde med måde, når du blander denne Brandbil drink.