Jægersoldat opskrift – servér en drink med Jägermeister

Jægersoldat opskrift – servér en drink med Jägermeister

Jægersoldat opskrift. Kan du ikke få nok af den bitre drik, Jägermeister – så skal du læse med her. Det er nemlig blevet tid til at lære at blande en Jægersoldat drink. Måske er du blevet træt af at drikke Jäger Bombs eller Jägermeister som shots.

Vi giver dig en række opskrifter med Jägermeister som den dominerende spiritus. Læs med her og få en Jægersoldat opskrift.

Servér en Jægersoldat drink når der skal festes igennem

Hvis du er vild med en Brandbil drink, vil en Jægersoldat ikke skuffe dig. Faktisk minder de to drinks en del om hinanden. Hjemmebartenderen har brug for en del på sit repertoire, hvis ikke han skal gentage sig selv for ofte.

Jægersoldater vil være egnede at servere til en lang række arrangementer. Måske er studenterfesten et godt sted at starte. En Jægersoldat drink appellerer godt til det unge publikum med dens indhold af grøn sodavand.

Men tag endelig ikke fejl – Jägermeister er en potent spiritus, som vil kunne mærkes, når den kommer indenfor vesten.

Jægersoldat opskrift – sådan gør du

Jägermeister er som udgangspunkt en spiritus, som du skal være varsom med. Prøv dig derfor frem, for at finde et blandingsforhold, som passer godt til dig og dine gæster. Står der abefest på programmet, går det selvfølgelig an med noget mere alkohol end til en hyggelig sommereftermiddag på terrassen.

Ingredienser (til 1 person):

 • 3 cl Jägermeister
 • 2 cl Cuba Caramel
 • 1,5 dl grøn sodavand
 • 1,5 cl limesaft
 • 1 jordbær til pynt
 • Isterninger

Sådan gør du:

 • Start med at hælde rigeligt med isterninger i et passende højt glas.
 • Tilsæt nu Jägermeister og Cuba Caramel.
 • Fyld glasset op med grøn sodavand.
 • Top drinken op ved at presse limesaft over.
 • Pynt med et jordbær på kanten af glasset.
 • Så er der serveret!

Se også her hvordan du kan anvende Jägermeister i drinks:

Jägermeister – en kort gennemgang

Den bitre drik ved navn Jägermeister er uden tvivl noget af det bedste Tyskland har budt på gennem tiderne. Du kan spotte flasker med Jägermeister bag alle barer med respekt for sig selv i hele verden – uden undtagelse.

Men hvornår så Jägermeister først dagens lys og hvordan blev den så udbredt?

Jägermeister blev opfundet i 1934 – altså i begyndelsen af en meget mørk periode af Tysklands historie. Firmaet Jägermeister var egentlig en vinproducent. Men da dårlig økonomi truede firmaets eksistens, måtte man tænke radikalt anderledes og nyt.

Alle kræfter blev sat ind på at skabe et produkt, som med tiden skulle vise sig at blive verdens største spiritusmærke lavet på urter.

Det tog sin tid at ramme den helt rette formel. Nogle gange blev den for sød og andre gange var drikken for svag. Som det er tilfældet med mange andre ting, gør øvelse mester. Efter mange anstrengelser var den rette kombination af urter og alkohol ramt.

Vidste du i øvrigt, at Jägermeister i 1973 blev det første firma til at sponsorere et fodboldhold i den tyske Bundesliga? Eintracht Braunschweig rendte i den følgende sæson rundt med det kendte gevir-logo på brystet af deres spilletrøjer.

Vi håber, at denne Jægersoldat opskrift vil sørge for god stemning og hygge til enhver lejlighed.