Find din nytårskjole - få inspiration til kjoler til nytår

Find din nytårskjole – få inspiration til kjoler til nytår

For mange kvinder er glæden ved at finde den perfekte nytårskjole ligeså stor som glæden ved selve festen. En nytårsaften kalder på et fabelagtigt outfit. Find her inspiration til kjoler til nytår. 

Den perfekte nytårskjole

Det kan være en svær beslutning, når det handler om at finde kjoler til nytår, hvor man ikke selv føler sig tyk, svedig og uformelig! Vi guider dig til at vælge en nytårskjole, der med garanti vil få dig stilsikkert ind i det nye år.

Kjoler til nytår med glimmer

Når man har sagt nytår, må man også sige glimmer og pailletter på et skinnende kjolestof. Det festlige materiale giver et sofistikeret og festligt look.

Man kan næsten ikke undgå at komme i godt humør, når man er iført en glimmerkjole. Sort glimmer er elegant, mens glimmer i forskellige farver er mere legesygt. Glimmerkjolen kan både fås som en kropsnær/stram model og en løs sag med et flot snit.

Når more is less, og når kjoler til nytår er prydet med glimmer, er det en god idé at holde makeuppen og resten af looket minimalistisk. Lad din nytårskjole tale for sig selv, og vi garanterer dig, at du vil glimte om kap med fyrværkeriet kl.00.00!

Blonde-sagen

Blonder er et af de mest klassiske materialer, du finder. Blondekjoler går aldrig af mode. Sorte blonder kan være sexede – mens hvide blonder giver et mere uskyldigt look.

Du kan også vælge en farvet blondekjole for virkelig at signalere, at du er klar til fest. Da blonder som regel er gennemsigtige, kan det være en god idé at iføre sig en underkjole. Uanset hvad du vælger, vil blonder give dig et tidløst og delikat look.

De fleste blondekjoler er ikke stramtsiddende, da stoffet ikke giver sig så meget.

Kjolen med print

En nytårskjole med print er et modigt valg, som giver et moderne udtryk. Uanset om der er blomster, dyr, grafisk print eller prikker på kjolen, er printet stof festligt – og derfor perfekt til nytårsaften.

Sådan en kjole kan fås i forskellige materialer – silke, satin, stretch-stof, bomuld med flere. Her er der en god kjole til alle kvinder – uanset former!

Du kan også matche din makeup til kjolen – leg for eksempel med læbestift eller øjenskygge i samme farve.

Den kropsnære

Hvis du har mod på at fremhæve din skikkelse og dine former – så hop i en helt stram kjole. En lårkort kjole, som samtidig sidder tæt, kan hurtigt blive meget udfordrende – mens en længere stram kjole giver et mere sofistikeret look. Tilsæt høje hæle for virkelig at sætte fokus på din figur og lange ben.

Under denne kjolekategori høre den lille sorte sig til. Nemlig den stramme sorte kjole, som slanker, giver talje og en fyldig barm. 

Den helt enkle

Er du mere til et minimalistisk look – eller elsker du bare at lege med funky accessories? Så er en enkel kjole vejen frem. Tag en sort eller rød kjole på for et klassisk outfit.

Enkle kjoler med spaghettistropper går aldrig af mode. Du kan også vælge en stropløs kjole og lade en smuk halskæde eller et par vilde øreringe sætte prikken over i’et.

Pift dit ansigt op med en opsigtsvækkende make up, lange øreringe og et smukt armbånd.

Her er der også inspiration at hente.

Accessories til din nytårskjole

Intet outfit er fuldendt uden accessories, der akkompagnerer det. Har du ikke råd til at investere i en splinterny kjole, kan en glimmertaske, en sjov hat eller et par smukke øreringe også være genvejen til et nyt look.

Sko

Hop i et par høje hæle – hvis altså du kan finde ud af at gå i dem? Men du behøver faktisk ikke at få ømme fødder for at se smuk ud – mindre kan nemlig også gøre det. Pumps er for eksempel behagelige, og en sandal med en lille hæl kan være super elegant.

Smykker

Smykker er fantastiske til at pifte ethvert outfit op. Beslut dig for en strategi, der passer til din kjole – enkelt, overdrevet eller lige midt i mellem. Smid for eksempel en masse ringe på fingrene eller tag en tynd sølvkæde rundt om halsen.

Tasker

Du får brug for en lille taske til at have dine ting i. Du kan vælge en clutch, hvor der er plads til mobil, nøgler og læbestift. Hvis du ikke orker at holde din taske i hånden hele aftenen, kan en taske med en tynd skulderstrop også give et elegant look – og så behøver du ikke bekymre dig om, hvor tasken bliver af.

Faktisk er det også blevet totalt in med pengebælter – så måske sådan en taske vil passe til dit kjolevalg?

Hårpynt

Hvad med en hårbøjle med fjer, en lille hat eller en festlig opsætning af håret? Du må gerne tænke ud af boksen, når du pynter dig til nytårsaften. Det kunne også være en vild ny hårfarve eller påsætning af perler i håret!

Vær ikke bange for at overdrive – denne ene aften om året er det nemlig tilladt at gå all in.

Uanset hvad du vælger at iføre dig, er det alfa og omega, at du føler dig godt tilpas. Vi ønsker dig en fantastisk nytårsaften!

Læs også om at arrangere en storslået nytårsaften her.