Planlæg et romantisk weekendophold

Planlæg et romantisk weekendophold

Det er blevet meget populært for par, at tage en weekend ud af kalenderen, og drage på et romantisk weekendophold.

Mange hoteller tilbyder færdige pakkeløsninger, men I skal måske selv finde ud af, hvad I synes er et romantisk weekendophold. En romantisk weekend skal bare ose af kærlighed, søde blikke og dejlige ord. 

Der skal ikke spares på jeres tid sammen og I fortjener det bedste af det bedste.

Hvilket ophold skal det være?

Som par i en travl hverdag, kan det være svært at holde den romantiske flamme varm og bevare romantikken. Dog skal der ikke ret meget til for at råde bod på det. Et romantisk weekendophold kan være sagen, men hvor skal I tage hen?

Her er nogle forslag:

  • Kroophold i de landlige omgivelser
  • Hotelophold i storbyen med teater og cafe
  • Spaophold med fuld forkælelse
  • Vandrehjem med lange gåture i den idylliske natur
  • Sommerhus med strand, brændeovn og duften af gran

Det er op til én selv, hvordan man vil gøre weekendopholdet romantisk. Mange steder lægger vægt på at præsentere sig som romantisk ved netop at reklamere med romantiske weekendophold i deres foldere.

Dog kan man finde mange kroer, hoteller og andre overnatningsmuligheder, som samtidig er romantiske.

Hvis et hotel kun reklamerer med et romantisk weekendophold, udelukkes pludselig en del andre kunder, så derfor handler det om at researche grundigt, inden man planlægger sit romantiske weekendophold.

Planlægning af et romantisk weekendophold

Da det er individuelt hvad man godt kan lide, og hvad man forbinder med romantik, kan det måske være en ret så god idé at spørge sin partner til råds.

Det kan være, at opholdet skal planlægges i fællesskab, så dem, der rent faktisk skal deltage er med på, hvad der skal foregå den pågældende weekend.

Det er godt at få afstemt jeres forventninger, inden I tager afsted. Hvis man gerne vil holde en aktiv weekend, kan dette jo sagtens kombineres med et romantisk weekendophold.

Det kan jo også være I bare skal tilbringe tre dage i en dobbeltseng, og så er faciliteterne nærmest ligegyldige. Hvis opholdet planlægges i fællesskab er det en god ide at høre ad, hvad den anden regner med og hvad han eller hun synes er romantisk.

Plej jeres kroppe sammen

En eftertragtet mulighed for et romantisk weekendophold, er gerne spa.

betaler man for både spafaciliteter og måske en behandling, såsom bodyscrub, ansigtsbehandling eller en helkropsmassage. At bevæge sig sammen under lækre forhold, i et dejligt opvarmet bassin til romantisk roligt musik, kan stimulere sanserne og få blodet til at bevæge sig hurtigere i kroppen.

På den måde bliver omgivelser mere intime, og romantikken kan pludselig blomstre, helt af sig selv. Det handler derfor om at nyde hinanden under de rette forhold.

Få børnene passet

Det kan mange steder sagtens kombineres. Flere steder har man mulighed for at få børnene passet og aktiveret, mens man plejer sit eget forhold.

Der er flere steder, der lægger vægt på at man har sine børn med, sådan at hele weekenden kan blive hyggelig og samtidig romantisk. Men det kan også anbefales at lade børnene blive passet et helt andet sted.

Find derfor ud af, om bedsteforældre eller venner kan tage børnene den weekend, man gerne vil af sted. Det kan dermed samtidig være en god ide at være ude i god tid, ligeledes med det sted man ønsker at holde et romantisk weekendophold.

De populære steder bliver hurtigt booket op.

Husk derfor:

  • Vær ude i god tid – også med børnepasningen, hvis det er relevant.
  • Find penge i budgettet.
  • Afstem forventninger hvis det er noget i planlægger sammen.
  • Lyt til din elskedes ønsker, hvis opholdet skal være en overraskelse.
  • Slap af, vær jer selv og husk at nyde det vigtigste; kærligheden!

Find mange flere romantiske tips her på siden.