Børnefødselsdag 10 år

Børnefødselsdag – 10 år

Det er altså lige på grænsen af, om vi kan sige børnefødselsdag, når ens barn bliver 10 år. Særligt, hvis man spørger barnet selv. 

At fylde 10 år er en hel særlig dag for fødselaren og ikke mindst for forældrene. Det er jo rund fødselsdag, og der skal være fest! Som 10 årig betyder familien virkelig meget, men vennerne og veninderne betyder næsten lige så meget.

Derfor kan du nedenfor læse en ide til en børnefødselsdag, som tager udgangspunkt i en fest for vennerne. 

Fødselsdag for vennerne

Der må gerne blive gjort lidt ekstra ud af en 10 års fødselsdag, da barnet bliver rund. Derfor skal du holde en svømmefest, som både egner sig til drenge og piger.

Hele arrangementet skal afholdes i svømmehallens lokale, hvor du og dit fødselsdagsbarn kan pynte op.

Invitationerne

Start med at skrive på invitationerne, som er et kort formet som et par klip klapper. Skriv, hvornår vennerne skal komme, hvilken svømmehal og HUSK nu, at de skal tage badetøj og håndklæde med.

Borddækning og pynt

Til en børnefødselsdag med svømmetema kan du gå 2 veje i forhold til pynt og service. Du kan gå all in med et Hawaii tema eller holde det i et farvetema.

Umiddelbart, vil et farvetema passe godt her, da det er i en svømmehal, og kun for et par timer. det skal være hurtig og nemt at sætte op, og endnu hurtigere, at tage det ned igen.

Dæk bordet med en hvid og turkis zig zag dug, tallerkener, krus og bestik. Hæng blå, hvide og grønne flagbannere på tværs i loftet, så det kunne minde om bølgegang! Bind en svævende latexballon med navn på fast til hver stol, så ballonerne fungerer som bordkort. Husk Helium, når ballonerne skal svæve!

Som en ekstra sjov gimmick til pynt, kunne du hænge en tørresnor op i rummet, hvor der hang badetøj, badedyr, dykkerbriller og håndklæder!

Forløb

Normalt, når man reserverer en svømmehal til børnefødselsdag er det i 2-3 timer. Nogle steder leverer svømmehallen mad, kage og slikposer. Du skal regne med, at selve fødselsdagen varer 3 timer.

I mødes allesammen i festlokalet, hvor alle børn hører, hvad der skal foregå. Dernæst er det bare om at svømme, lege, plaske, springe og grine i svømmehallen.

Efter en times tid, er det op ad svømmebassinet og ind i omklædningsrummet. Er det en pigefødselsdag, kan du have gjort det hyggeligt med velduftende shampoo/balsam, blomster dusch, plejende creme og lidt afslapningsmusik. Er der sauna i omklædningsrummet, skal de naturligvis slappe af der først. Send en krukke rundt derinde med isterninger, som de kan afkøle deres kroppe med!

Efter bad, er det tid til lækkerier i det stemningsfyldte lokale. Server fødselarens yndlingsretter og eventuelle farverige drinks med sukkerkant og sugerør.

Festen afsluttes i svømmehallen, hvor forældrene henter deres børn eller også fortsætter børnefødselsdagen et andet sted?

Vi ønsker en plaske-sjov børnefødselsdag, som uden tvivl vil glæde den nu 10 årig dreng eller pige!

Afslutningsvideo med Bubber, som er i svømmehallen: