Kostumeudlejning - find udklædning til særlige begivenheder

Kostumeudlejning – find udklædning til særlige begivenheder

Du er blevet inviteret til en stor fest med et særlig tema, og du har brug for en kostumeudlejning. Det kan være, at du skal danse lancier i gymnasiet, fest med viking – eller baroktema.

Eller måske skal I lave et teaterstykke af Shakespeare. Der er særlige lejligheder, hvor du har brug for et eksklusivt kostume, men det er måske for kompliceret at lave selv eller for dyrt at investere i et kostume.

Et kostume du med stor sandsynlighed kun får brugt den ene gang, eller måske har du ikke fantasien til at finde det rigtige kostume – hvad gør du?

En rigtig god mulighed for at finde det rigtige kostume og til en god pris, er at leje kostumerne. I nedenstående guide, kan du læse og finde links til de steder, hvor du kan leje kostumer til den næste store lejlighed.

Guide til kostumeudlejning i Danmark

Vi har fundet frem til de forskellige kostumeudlejnings muligheder der er i Danmark. På listen kan du finde den tættest på dig.

Nordjylland

Sysser’s Kostumeudlejning ligger i Fårup Hobro – de skilter med at de har alt til udklædning.

Midt – og østjylland

Hvis du kontakter Thorning Friluftspil i Kjellerup tæt ved Silkeborg er det muligt at leje kostumerne.

Røde Kors i Herning lejer tøj ud til enhver lejlighed og det går samtidig til et godt formål.

Aarhus

Alice Kostumeland har et vælg af kostumer indenfor forskellige tidsaldre, til fester m.m. du kan se mere i deres video nedenfor:

Sønderjylland

  • I Christiansfeld ligger Historicum – hvor historie er nutid. De tilbyder leje af alt tilbehør til din historiske fest, både kostumer, møbler, service m.m. de har både fysisk butik og webshop.

Fyn

København

Amorin har et kæmpe udvalg af udlejningskostumer og har eget syværksted med mulighed for særbestillinger, besøg deres butik på Frederiksberg eller deres webshop.

Find flere ideer til kostumer i artiklen udklædningstøj.

Vi håber, at du fandt det du søgte og på at du får en god fest.